"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Oulua odotellessa

4.6.2009 13:19

Taas on viikkoja vierähtänyt ja mestaruustaistelu jatkuu Oulussa tulevana viikonloppuna. Treenaaminen on ollut vaihtelevan aktiivista, mutta koko ajan kun on tekemisissä kiekkojen kanssa, vaikkei säännöllisesti treenaakaan, niin tuntuma pysyy yllä. Eiliset viikkokisat oli hyvä setti ennen Oulua. Enpä kummoiseen peliin yltänyt, neljä yli, mutta heittäminen vaan tuntuu niin hyvältä. Kiekot lähtee sinne mihin pitää ja tiedän miten kukin kiekko käyttäytyy. Eiliseen kierrokseen mahtui pari puttimissiä ja muutama lähestymistössi, mutta tiedän pääseväni niistä eroon huolellisella valmistautumisella (viikkokisoissa ei aina tule vedettyä jostain syystä kunnon lämmittelyä ..)

Oulun kisaan odotukset on aika kovat. Porissa tulin ehkä vähän mustana lampaana mitalisijoille, joten odotan taistelevani voitosta myös Oulussa. Uskon kuitenkin pystyväni suht paineettomaan peliin, koska itseluottamus on korkealla. Oulun kisa on tärkeä suunnannäyttäjä. Yhdessä kisassa onnistuminen (Pori) ei välttämättä tarkoita vielä mitään, mutta mikäli toisessa kilpailussakin pystyy haastamaan kärkeä, se viittaa jo tietynlaiseen tasonnousuun.

Vaatimaton 7-8 tunnin ajomatka starttaa huomenna puoliltapäivin. Huomenna illansuussa pitäisi olla perillä ja ehtiä lepäämään hyvin. la-aamuna taas tositoimissa.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *