"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Oma maa mansikka

18.6.2010 22:03

Kone laskeutui turvallisesti torstaina Helsinki-Vantaalle, laukut tosin saapuivat kotiovelle vasta tänä aamuna.. Kuuppa on vähän sekaisin, muttei kovin pahasti.

Tokiossa on paljon ihmisiä. Lisäksi siellä on siistejä puistoja ja paljon ihmisiä. Metrot on yllättävän helppoja käyttää, vaikkakin niiden maksujen selvittämiseen tarvitaan tiedemiestä. Lisäksi siellä on paljon ihmisiä.

Kisoista jäi melko hyvä maku. Yksi kierros viidestä olisi saanut olla huono, mutta noi kaksi olivat vähän liikaa, siksi en ihan täysin tyytyväinen ole. USDGC -paikka tuli, se on parasta. Nyt voisi sitten vaikkapa alkaa harjoitella. Mikä siinä on, että joka päivä meinaa alkaa harjoitella, mutta sitten ei löydy muka 15 minuuttia puttailulle? Niskasta täytyy ottaa kiinni ja jos huomenna jetlagin turvin herään aikaisin, niin lähden lenkille ja jatkan siitä puttitreeneihin. (Neljän metrin puttimissit on sellaisia, että niiden takia pitäisi rangaistukseksi harjoitella puttia neljä kuukautta nukkumatta putkeen).

Nyt on kuitenkin vähän kisataukoa, seuraavan kerran puristetaan tukholmassa ja sen jälkeen skellefteÃ¥ssa. Niitä ennen järjestellään vähän sm-kisoja, käydään armeijassa (tj-5) kertaamassa miten sitä venettä oikein ajettiinkaan (kertauspaikassa on onneksi 18-väyläinen rata, niin ei tule tylsää), ja vietetään juhannusta. Toisin sanoen; nautitaan kesästä!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *