"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Nousevan auringon päivä

9.6.2010 11:45

Aurinko paistaa edelleen, jaloissa alkaa olla aika monta paikallismöttiäisen pistosta, jotka ei näytä ihan hyttysiltä. Toivottavasti ei tule mitään harvinaisia tauteja. Huomenna täytynee käyttää myrkkyjä. Radalla nähtiin tänään 4 cm pitkä ampiaisen näköinen mörriäinen, lisäksi radalla liikkuu apinoita, joita ei saa katsoa silmiin. Apinoita ei ole vielä nähty (paitsi Jussi, joka kulkee omilla kyydeillään).

Tenniksen peluu ja heittäminen tuntui aamulla, tarkoitus oli silti kiertää kisapäivän mukainen kahden kierroksen setti. Tytöt lähti ostoksille, eivätkä ole vielä palanneet.. Pelattiin tuloskierros ”yläysillä” ja lounaan jälkeen alaysille jatkoi vielä neljä soturia kahdeksasta. Helsinkiläiset polkivat omia polkujaan, eikä niiden kuvioista ole hajua. Ekalla kiereoksella tulosta tuli ja meni, parhaana Jussi-57, huonoimmat seiskalla alkavia. Itse pelasin 58, ihan hyvä maku jäi heittämisestä. Alkuväylät olivat aikamoista rypemistä, eli lämmittelyssä pitää olle huolellisempi. Ekan kierroksen kohokohta oli putterin hakeminen rotkosta noin neljän metrin syvyydestä: asioita, joita en välttämättä tee toiste.

Lounaalla syötiin lapamatoja, kylmiä nuudeleita, soijakastiketta lusikalla, sekä höylättyä kalaa. Ei varsinaisesti tullut vatsa täyteen, mutta kyllä sillä pärjää. Kakkoskierroksella tuuli alkoi jo myllätä vuoristomaiseen malliin. Myrskylukemille ei päästy, mutta heittäminen muuttui aika paljon. Kotka ja Jussi keskittyivät Jessen promokuvien ottamiseen vuoristomaisemassa, Nylli, Tiki, Kapa ja minä pelattiin tuloskiessi. 55-dnf oli tulosten vaihteluväli, voitin 55:llä itselleni juoman – yhtä juhlaa.

Kuuman kylvyn ja 5 min hierontakoneen työskentelyn jälkeen olo on kohtuullisen raukea, mutta samalla on sellainen fiilis, että lähipäivinä on heitetty aika monta heittoa kovaa. Nyt pitäisi vielä jaksaa avajaisiin ja sieltä levolle valmistautumaan kisapäivään. Tiia söi tänään kuulemma mehevän hampurilaisen. Voittanee höylätyn kalan. Toivottavasti avajaisissa on hyvää ruokaa, nälkä on järjetön.

Pelaaminen on kivaa ja homma toimii, huomenna vihdoin tositoimiin. Jos vielä muistaisin ottaa sen kameran mukaan, niin voidaan jakaa vähän tunnelmia. Siihen saakka (ja sen jälkeen) kannattaa seurata dgct:n blogia ja Jessen blogia


2 kommenttia:

latedog | 16:07 10.06.2010

Moi,

57:lla olin 11. ja nyt toisella kierroksella heitettyäni 55, olen kahdeksas. Nousujohteisesti siis.. Tuuli ei ole ollut vielä mitenkään älytöntä. Hetkittäin kovaa, mutta pääsäntöisesti todella rauhallista..
Täällähän pelataan kahta eri rataa, toisella paras kierros on 50 ja toisella 51. En usko, että niitä enää kauheesti parannetaan.

Mikko | 14:40 09.06.2010

Morjesta..
Heitätkö Juho arvioo mille sijoille pääsee esimerkiksi tolla sun 55 ringillä yhden kierroksen jälkeen. Ja minkä luulet olevan kisan rataennätys kisan jälkeen? Millasta tuulta on ollut?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *