"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Locastro 45

10.7.2010 17:29

Semmosen kiessin veti Ameriikan ihmelapsi. Rantaihme jäi vähän taakse. Mun mielestä 15 heittoa 18:lla väylällä ei ole paljoa, sanoi muut mitä tahansa. Ei tässä mitään, kiristetään vähän vedetään joku 33 ja oon ehkä tasoissa kärjen kanssa..

Oma kierros alkoi tahmeasti, minimaalisilla virheillä. Avaukset ja lähestymiset muutaman metrin liian kaukana, putit aina vähän ohi. Huolellisuus ja viimeistely ei oikein toiminut. Väylältä 10 lähdettiin ja laskeskelin, että neljän ekan väylän jälkeen pitäisi olla pari alle. olin pari yli. Loppua kohden ei parantunut, kahden väylän hyvä hetki mahtui kierrokseen, muuten vaivalloista selviytymistä. Lopputulos 60 on kehno, siitä ei mihinkään pääse. Sijoitus on terävästi 44., matkaa kympin sakkiin 5 heittoa.. Kaikki tulokset nähtävissä täällä

Ikean lihapullat pötsissä ja paukkuja uuteen kierrokseen. Perussuorituksella mun pitäisi suoriutua 4-6 heittoa paremmin kuin ekalla, lisäksi kiinnostaisi parantaa muuten vaan vähän lisää. 52:een voisi olla tyytyväinen. Keli kuitenkin kovenee ja tuuli on tällä hetkellä aikamoinen. Saariväyläkin on tänään vielä edessä, varsinkin tuulella siinä tulee olemaan haastetta. Yhtään en saanut eilen treenatessa saareen, joten kovalla itseluottamuksella mennään.

Jesse suomalaisista liekeissä (vain 6 heittoa kärjestä perässä), 51. Mahtuu ykköspooliin amerikkalaisten kanssa ja Markus Källströmin.

Lämmittelemään ja kiessille.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *