"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kolmannen päivän kirous

10.7.2015 22:34

Nyt on kyllä myönnettävä, että otsikolla ei ole mitään tekemistä päivän tapahtumien kanssa, mutta valitettavasti tänään tapahtui sellainen bon voyage -ilmiö (ihan kuin olisi tapahtunut ennenkin © Matti Nykänen), että olisi pitänyt otsikoida tämän blogitekstin kanssa samalla tavalla. Itse asiassa muutenkin voisin kopioida koko tekstin, mutta jotten jäisi plagioinnista kiinni, niin kirjoitetaanpa jotain muuta.

Sepon ja Pasin kanssa samaan pooliin, kyllä jännitti. Suomenmestari, Euroopanmestari, Maailmanmestari, Mestari. Olihan se hienoa.

Neljä väylää, neljä birdieputtia, pituuksiltaan 1, 2, 3 & 4 metriä. Tuloksen neljä birdietä. Neljä alle neljän väylän jälkeen. Kai se on ihan hyvin. Kutosväylällä vasta tuli ensimmäinen aidosti huono heitto. Aiemmin vahvaksi todettu fore petti, ja etenin 15 metriä. Poltin tosin kaikki madot siltä 15 metrin matkalta. Bogi vierähti.

Kasiväylää voisi ajatella tapahtumiensa muodossa kierroksen käännekohdaksi, mutta ei se kyllä ollut. Käänne tapahtui jo aiemmin. Kasin avaus rohkeasti järven yli – korjaus: järveen, ehkä. Varmaa tietoa ei saatu spotteriltakaan –> lost disc ja juosten tiille. Seiftasin. Pelasin kuitenkin hyvin ja metrin putilla otin bogin, pelastin paljon. Etuysi kaksi alle, pari kymppimetristä puttia niin luokattomia että hävettää kun koriosumasta ei tietoakaan, muutoin hyvää peliä.

Takaysillä peli muuttui jokseenkin tasapaksuksi. Nostopar:eja, kunnes 13:lla 7-metrisellä putille hyväntuntuinen birkku. 10000 kruunun metsästyksessä 14:llä hipsu oksista ja nätit skipit keskelle järveä. OB-3. 17:lla pääsin vielä makustelemaan 8-metrisellä birdieputilla ja onnistuin veivaamaan tuloksen neljä alle par:in – 63. Ihan hyvä, sanoisin. Ei riittänyt mestareille vaan Seppo ja Pasi kirjoitivat korttiinsa vakuuttavat 59 & 60 kovin ansaitusti.

Tämän päivän järvikokemuksen tarjosi Pasi väylällä 11:

Mitä huomenna sitten? Finaalipäivä, ylimääräiset perhoset vatsassa. Tulosta pitäisi tehdä. Pari bogia mahtuu näihin vähän parempiin kierroksiin, josko ne saisi sieltä hölmöiltyä pois. Sijoitus 25:n huitteilla, 15:n sakkiin olisi kiva päästä, mutta siihen tarvitaan tommone 12 alle. Sitä ei välttämättä meikän bägistä löydy, kun kaksi kolmesta pd:stäkin jäi tänään matkan varrelle. Hyvällä fiiliksellä kisan paras kierros huomiselle, niin ei tarvi sitten ihmetellä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *