"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kohti parempaa huomista

7.10.2011 07:55

Toinene kierros sujui valtaosin huonommin kuin eilen, mutta säästyin isoilta kaloilta. Lisäksi joillain väylillä pelasin tosi hyvin. Kakkosväylän avaus oli naurettava; 130 metrin rolleri 50 metriä korista – täydellinen. Helppo lähestyminen suoraan outtiin ja helppo vitonen. Vitosväylällä olin ylittämässä järveä hyvästä kohdasta (noin 110 metriä korilta), 10 astetta vinoon, puun kautta järveen, toisella yrityksellä metriin ja bogi. Parin birdien jälkeen kasilla heitin avauksen puun kautta outtiin ja kutosta korttiin. Etuysi yksi päälle – neljä huonommin kuin eilen.

Keskimäärin joka kolmannella väylällä tein helpohkon virheen, joista tulee 2 ylimääräistä heittoa -> yhteensä 6. Takaysille huolellisemmin; kymppiväylän putterihysse pitää heittää riittävän korkeana ja riittävässä hyssessä, niin se on aina sisällä. Heitin flättinä puoli metriä korkean, vitosta korttiin. 12:lla paransin eilisestä 5 heittoa, joskaan vitonen ei siltä väylältä ole erityisen hyvä tulos. 888:lta otin kenties elämäni ensimmäisen birdien koskaan. Saariväylällä (17) onnistuin sössimään vielä yhden avauksen outtiin. Lopputulos 70, sama kuin eilen.

Vaikka itse olen melko positiivinen kaveri, mutta olen kohdannut voittajani. Ryhmämme pelasi ykkösväylältä kolme kolmosta ja yhden nelosen. Kaikki oltiin kuitenkin putilla, joten ehkä kaksi kakkosta ja kaksi kolmosta olisi ollut kohtuullinen suoritus. Kakkosen tiillä kun otettiin scoret yksi poolistamme kommentoi ”Great job guys”. Kakkosen korilla yksi pelaaja oli 20 metrin päässä korista, heitti siitä 9:ään (ei siis kovin hyvin), sama kaveri tokaisi; ”Great shot”. Sama jatkui koko kierroksen ajan. En tiennyt itkeäkö vai nauraa, kun heitin metsään ja joudun antamaan yläfemman. Ehkä kyseessä on vaan kulttuuriero..

Huominen pooli on melko kovatasoinen; Climo ja pari muuta. Muidenkin projected scoret ovat 69 (sama kuin meikäläisellä) ja 75, joten odotettavissa on vähän laadukkaampaa peliä kuin tähän saakka. Climon päänahan kun otan huomenna, niin sitten menee ihan hyvin. Kisan kärjessä on tällä hetkellä John Key. Itse olen ihan hyvissä asemissa, pystyn vielä taistelemaan jopa kisan voitosta, mutta se vaatii pari aika kovaa kierrosta. 60-62 X2 saattaisi riittää.

USDGC 2011 promovideo löytyy nyt täältä.


2 kommenttia:

Juho | 15:46 07.10.2011

Sanotaanko näin, että heitti paljon. Hyökkääminen tällä radalla kannattaa aika harvoin..

TimoA | 14:29 07.10.2011

Mitä Meresmaalle tapahtu toisella kierroksella?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *