"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Italian aurinko häämöttää

10.11.2009 14:47

Flunssa ei ota parantuakseen, mutta sikaflunssasta ei kuitenkaan ole kyse, joten matkustuslupa myönnetty. Toivotaan, että Italian aurinko tuo parannuksen mukanaan.

Frisbeegolfkauden loppuhuipennus itselläni on Italia. Italiaan kisaan on ilmoittautunut eniten suomalaisia (20), italialaisia 7. Kenties kansainvälisin kilpailu, jossa olen ikinä pelannut. Puitteet ovat houkuttelevan näköiset ja väylillä riittää pituutta. Sitä ajatellen olisi ehdottoman tärkeää tervehtyä, koska muutoin pitkälle heittäminen on yhtä tuskaa. Väylien pituudet ovat kuitenkin sen tyypiset, että kärjen erot voivat olla radalla aika minimaaliset. Monta väylää on sen mittaisia, että avausta ei saa korille, mutta seuraava heitto on helppo lähestyminen. MUTTA tämä on analyysia vain väyläpituuksien perusteella, todellisuus voi olla toisenlainen.

Lento lähtee huomenillalla Tampereelta, tiedossa takareidet jumittava karjavaunukyyti polvet suussa ryanairilla. (Ehkei se ole ihan noin paha) Milanosta hypätään autoon ja mennään ajellaan saa nähdä minne. Keski-Eurooppalainen liikenne on kuulemma selkeää, yksinkertaista ja kurinalaista..

Treenit on usdgc:n jälkeen jäänyt minimiin (=kolme höntsäkierrosta Lausteella, joista yksi kämmenellä), joten sikäli odotukset eivät välttämättä ole kauhean korkealla, mutta toisaalta taukoa ei ole kuin muutama viikko, joten eiköhän sen heiton tuolta selkärangasta löydä. Puttiherkkyys onkin sitten toinen juttu. Kyllä silti Italiassa viiden sakkiin pitäisi pystyä puristamaan. Tänne tulee kuitenkin kuulumiset joka ilta.

Kisan kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.discgolf.it/italiaopen/index.htm

Saas nähdä vaikka päästäisiin katsomaan Pisan vinoa (kaltevaa) tornia..

 


1 kommenttia:

Theodor | 15:49 10.11.2009

Itse suuntaan Pisan lentokentälle huomenna aamusta, reeni jäänyt briteissä vähän vähälle, mutta jotain yritetty sentäs. Eiköhän siellä sitten "virallisessa" 7k-hotellissa törmäillä. Minä suoritin tuossa juuri virallisen pelivedon ja huomasin hävittäneeni 2 pääputteriani, joten lupaavista asemista lähdetään!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *