"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Harjoitukset vedetty

20.8.2009 23:10

Aamu alkoi veljen tekemällä pirtelöaamiaisella, kuulemma hyvä ja ravitseva, mutta ennen kaikkea, nopea. Ainekset ovat raejuusto, maustamaton jogurtti, banaani, pakastemarjat, leseitä. No, hyväähän se oli, mutta tottuneena ruokaisampaan aamiaiseen, kolmosväylällä tuli nälkä..

Pelattiin aamulla tuloskierros ja yritin vähän rakennella omaa gameplania siinä samalla. Suuri osa väylistä on tuttuja, mutta jotkut uudet aiheuttivatkin vähän päänvaivaa.

Kakkosväylä on kinkkinen, todella kapea fairway ja buncrrule laittaa aivonystyrät koville, mutta eiköhän siitä aggressivisella annukalla selvitä.  Muutoin homma selkeni muilla väylillä. Suurin muutos aikaisempaan on kiinteä 18, jossa lähden nyt draiverilla hakemaan kolmosta.

Homma treenikierroksella ei toiminut alkuunkaan. Neljä yli parin ei tyydytä alkuunkaan, mutta huomenna paremmin. Putit ei osunut, eikä myöskään draivit, mutta parigolfissa alkoi sujua jo vähän paremmin. Mixun kanssa pelattiin 54, jolla päästiin kolmanneksi. Epäonnistumisia mahtui sinnekin vielä vähän liian paljon, mutta kisatuntuma alkaa löytyä. Huominen startti on pitkästä aikaa sen verran aikainen, että täytyy keksiä hyvät keinot herättää kroppa kisoihin.

Itseluottamus huojuu kuin ketjut tuulessa, mutta kyllä se tästä hyvin levätyn yön aikana tasoittuu..


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *