"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Ennakkosuosikkina Helsinki-Vantaalla

1.4.2011 10:50

Kisakausi alkaa, ehkä vähän yllättäen, kun Turgguses on 30 senttiä vielä lunta. Dutch Open Hollannissa on kauden ensimmäinen kisa. Rata ei ole entuudestaan tuttu, viime vuonna pelattiin eri paikassa, ja tänä vuonnakin rata muuttui vielä muutamaa viikkoa ennen, joten hirvittävää etua ei paikallisille tarvitse antaa.

Puttitreenit lumihangessa vaihtuu toivottavasti vähän vähemmän lumisiin maisemiin.

Lento laskeutuu 13.00 amsterdamiin, josta junalla pyyhällän Rotterdamiin. Sieltä eteenpäin pitäisi kyydin olla tarjolla Sepolta. Suoraan radalle, lämmittelyn jälkeen
parigolf ja sitten hiomaan geimplänia. Siinä tämän päivän ohjelma.

Täytyy sanoa, että sormenpäitä kutittelee jo aika hyvin tämä kisaaminen. Kassi on nyt päivitetty, heittäminen tuntuu ihan hyvältä, ja ennakkosuosikin viittakin löysi tiensä ensimmäistä kertaa kisakassiin. Mielenkiintoinen ja ennenkokematon tilanne henkilökohtaisesti, kisojen kovin rating yhdessä Sylvain Gougen kanssa kertoo siitä, että tavoite on kohtalaisen selkeä. Mutta kuinka lunastan odotukset? Tilanteessa, jossa en koskaan ennen ole ollut, nöyryys ja kova itseluottamus ovat valttia. Ja maitojunalla sitten sunnuntaina kotiin 🙂

Kilpakumppaneista löytyy Sylvainin lisäksi muitakin kovia nimiä, Anders Swärdin lisäksi pääosin Suomesta; Ville Piippo, Toni Asikainen ja Seppo Paju. Ja onhan siellä vielä se Johannes Högbergkin. Tässä seurassa ei kisoja voiteta vain rating-luvulla, heittää pitää sittenkin osata. Tuskin maltan odottaa, mutta huomiseen on kisoja vielä odotettava. Pahoin pelkään, että ensimmäinen kierros on karmeaa rämpimistä ja epäonnistumisten välttelyä, mutta eiköhän loppua kohden rentous suorittamiseen ala löytyä. Viime kisoista on kuitenkin vierähtänyt jo melkein puoli vuotta.. Eväät voittamiseen on olemassa, ne pitää vaan syödä.

Tässä vaiheessa kautta haluan kiittää jo etukäteen tukijoitani;

Intersport Megastore Länsikeskus, Turun suurin Intersport asiantuntevalla palvelulla ja ennenkaikkea hyvällä frisbeevalikoimalla varustettuna.

Discmania Golf Discs, siistein brändi, joka frisbeebisneksestä löytyy. (Siinä sivussa tekevät ihan hyviä pannujakin)

On Boardingin aika, nokka kohti Alankomaita, shortsit jalkaan, irvistys naamalle, lötää mukiin ja poika kotiin. Iltasella palaan vielä parigolfin jälkeisissä tunnelmissa (olettaen, että siihen mennessä olen löytänyt itselleni yösijan, valmistelut on vähän vielä puolitiessä..). Parigolfissa lasken Sepon varaan, itse ajattelin seurailla vain näyttävää peliä ja lunastaa palkintorahat. Go Seppo!


2 kommenttia:

Juho | 00:46 02.04.2011

Kiitos, sitä haetaan!

Tosifani | 12:31 01.04.2011

Tsemiä kisaan, vain voitto kelpaa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *