"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Draivihommia

2.9.2010 14:30

Kuten jossain vaiheessa tuli todettua, selvästi suurimmat haasteet on meikäläisellä tällä hetkellä draivipelissä. Edessä on usdgc, joka on maailman kisoista kenties se, jossa lähipeli on vähiten eniten ratkaisevassa roolissa. Toisin sanoen draivipelillä on suurempi merkitys kuin muualla, koska kiekot pitäisi saada sinne narujen väliin tarkasti.

Uudet kiekkosetit on hankittu harjoittelua varten. DD, PD, TD, siinäpä ne. Lisäksi pidetään se wraith vielä mukana, mutta niitä ei tarvinnut hankkia lisää. DD:n ja wraithin erot, niinpä? Lajia pelataan pannuilla, mutta heitto lähtee kädestä, jolla päätetään mihin se kiekko päätyy. Silti wraithissa ja DD:ssä on hiuksenhieno ero. DD feidaa sen verran jyrkemmin, että palauttaa huomattavasti varmemmin, toisaalta wraith lentää mun kädestä pidemmälle.

Ameriikan naruviidakossa ei paljon distancea heitetä, joten tärkeämpää on tietää mihin se kiekko joutuu, siksi DD pitää ottaa kassiin, ainakin väylää nro 12 varten. PD on PD, sillä on hyvä heittää aina. TD:n otan mukaan rollereita ja kasin avausta varten. Gameplänin voin tehdä jo Suomesta käsin, kun rata on tuttu, joten voin myös harjoitella tiettyjä heittoja..

Iltasella pidän koulutusta Turussa ja ajattelin josko itsekin pystyisi siinä draivirutiinia treenaamaan uusilla pannuilla. Nelisen viikkoa Ameriikkaan!


5 kommenttia:

Paavo | 13:32 10.09.2010

Kyllä se oikealle kippaaminen on enemmän kiinni vakaudesta. Mitä alivakaampi, sitä nopeammin se tahtoo kipata. En itse ole ainakaan huomannut kiekon nopeudella niin suurta vaikutusta. Mutta maku-/tottumuskysymyshän tuo rollerikiekon valinta on eli jos TD tuntuu hyvältä niin sittenhän se on paras heittää sillä.

latedog | 20:00 09.09.2010

Emmäätiä. Miksen heittäisi td:llä? Sellainen mielikuva mulle on syntynyt, että nopeammat kiekot kääntyy tiukemmin oikealle. Ehkä kokeilenkin vielä..

latedog | 19:58 09.09.2010

Pelaan tiätty. onhan mulla titteli puolustettavana..

Paavo | 13:16 07.09.2010

Mikset heitä rollereita Wraithilla? Näin tekevät maailman huipuista ainakin minä ja Kentsu. Ihan oikeasti kannattaisi kyllä ainakin kokeilla.

Tosifani | 07:46 04.09.2010

Eksä meinaa pelata Kukkulan Kuninkaas? Aattelin meinaa tulla Turkuu kattoo ku voitat.

Siistii et pääsit siihen team Europeen, vaikka siinä onkin aika paljon junnuja ja amerikkalaiset on kyl vahvoilla. Mut onneks sä oot mukana!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *