"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Disc Golf vs. Fight Club

22.11.2011 15:29

Disc Golf vs. Fight Club

Tasmanian lentokenttä ei paljon eroa Tampereen kentästä. Kotoisa tunnelma, kun suurkaupungit ovat hetkeksi jääneet taakse. Tasmanian saari on kaiken kaikkiaan melko miellyttävän oloinen, ilmasto on samantyyppinen kuin Suomessa, joskin hieman viileämpi valtamerituulien vuoksi, luonto näyttää vesistöjen osalta samantyyppiseltä, mutta muu maisema onkin sitten tyystin erilainen.

Rata ei tosiaan näissä maisemissa ole

1st RULE: You do not talk about FIGHT CLUB

Saavuttiin maanantaina kaupunkiin ja tavattiin toinen kilpailun järjestäjistä keskustassa. Erittäin siististi pukeutunut yliopistolla työskentelevä kaveri. Sattumalta törmäsimme hetken kuluttua myös toiseen kilpailun järjestäjään, joka marssi vastaan myös kovat kaulassa. Hyvin epätavallista tavata frisbeegolfareita ko. ympäristössä. tuli mieleen väkisin Fight Club.

2nd RULE: You do not talk about DISC GOLF

Herrasmiehiä kumpainenkin ja entistä vaikuttuneempi olin, kun käytiin radalla treenikiessillä. Korit ovat itse tehdyt, mutta toimivat. Opastus on hyvä. Rata on hieno, joskin vähän lyhyt. Maisemat radalla ovat upeat. Korkeuseroa tulee varmaan 50-60 metriä. Heittoalustat ovat soraa, joten muutaman kerran tuli liukasteltua, se vähän rikkoo fiilistä.

Treenikierroksen parasta antia oli pelaaminen (mikä on periaatteessa ihan positiivista). Jatkuvat korkeuserot ja viistorinteet kuuluvat meikäläisen suosikkihommiin. Puttaaminen tulee olemaan mielenkiintoista ja hermoja raastavaa. Asiaa ei helpota jalkojen maitohapot. Huomenna vuorossa lienee välipäivä ja turistikierros. Saas nähdä vaikka törmättäisiin näihin veijareihin:


2 kommenttia:

Tapani Aulu | 17:34 23.11.2011

Toihan on selvästi Derek "the Wind" Robins.

MikkoS | 14:33 23.11.2011

Onks toi se Teedevil??? :)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *