"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Inkoon frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Aloittelijoille ja harrastajille sopiva 9 väylän frisbeegolfrata Inkoon metsikössä pururadan vieressä. Laajennettu 18-väyläiseksi.

Lue lisää

Aloittelijoille ja harrastajille sopiva 18 väylän frisbeegolfrata Inkoon metsikössä pururadan vieressä.

Radasta vastaa paikallinen urheiluseura Ingå IF.

Alueelta löytyy helposti parkkipaikka ja on vain 1,5km päässä Inkoon keskustasta.

Heittäessä kannattaa huomioida pururataa käyttävät lenkkeilijät, sillä pari väylää kulkee suoraan radan poikki.

Ajankohtaista

26.03.2010
Moikka maailma!
Tervetuloa blogiin FGR.fi -blogit. Tämä on ensimmäinen artikkeli. Muokkaa sitä tai poista se ja voit aloittaa muokkaamisen!

Radan tiedot

 • Osoite

  Torppanummentie 69
  10210 Inkoo


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2017

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  IIF (Ingå Idrottsförening) Discgolf och motionssektionen

 • Suunnittelija

  Rolf Englund

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Elmo Sport Karjaa
  Kauppiaankatu 3 10300 KARJAA puh. 019-231328

Väyläkuvaukset

Inkoon frisbeegolfrata, Inkoo

Väylä 1

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 136 metriä. Par 4

Väylä 5

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 97 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 103 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 49 metriä. Par 2

Väylä 12

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 13

Pituus 161 metriä. Par 4

Väylä 14

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 15

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 16

Pituus 181 metriä. Par 4

Väylä 17

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 18

Pituus 157 metriä. Par 4

8 arvostelua radalle “Inkoon frisbeegolfrata

  Mitähän tästä sanoisi, että ei loukkaisi ketään? En pidä pururatojen yhteyteen tehdyistä frisbeegolfradoista. Tällä radalla ns. väylät ovat pururatojen pohjia, joiden sivuun oli sijoitettu teet ja korit. Teet olivat maapohjaisia kahdella kepillä merkattuja heittopaikkoja, joilta oli lähes mahdoton ottaa vauhtia ja ristiaskelia. Opasteet olivat hyvät, eikä seuraava heittopaikkaa tarvinnut etsiä. Ensimmäinen ja viimeinen kerta tällä radalla.

  Nyt löytyi asianmukaiset teepaikat jos heittää. Ei kummallisia väyliä ja tosiaan edellistä kompaten noi pururataväylät on aivan suolistosta jo pelkästään turvallisuuden takia. Ei uudestaa mut täytyi bongata pois. Plussaa hyvistä opasteista!

  Nopea yhdeksänväyläinen pururadan ympäristössä. Opasteet ja kartta erinomaiset, kaikki väylät löytyivät heti. Heittopaikat ovat päässeet vähän kumpuilemaan, mutta ihan hyvin niiltä pystyi avaukset heittämään. Radan hienoin väylä oli pienen lammen yli.
  Viimeisen väylän par2-lukeman lämmittää aina mieltä 😉

  Opasteet hyvät.. Muutama Väylä kaipaisi pientä harvennusta.. Roskiksia en mielestäni nähnyt missään? Pienillä muutoksilla kehittyy loistavaksi paikaksi nakella… Varmasti menen toistekin 😀 ps. Par2 Väylä pois 😁

  Tämä oli 40. pelaamani radoista ja sen ensimmäiset viralliset viikkokisat. Monipuoliset väylät. Tarkkoja avauksia joista karkaaminen aiheuttaa jonkin verran etsimistä korkean varvikon/kanervikon takia, mutta yhtään lostia ei tullut. Muutama väylä myötäilee lenkkipolkuja, mutta niissäkin hyvä näkyvyys ja vaikka oli kaunis lämmin ilta ei muita ihmisiä juuri näkynyt. Selkeät opasteet korilta seuraavalle heittopaikalle. Parhaat väylät 6 ja 7 joissa kutosella saa liidättää korkealta ob- alueen ohi korille ja seiska jossa lammen ylitys joka onnistuu heikompikätiseltäkin, mutta korin ollessa heti veden takana birdie vaatii tarkkaa määrämittaista. Muutama jossa saa ”ynffätä” avauksen jos uksaltaa eli isompikätisillekin riittää haasteita. Hyvä rata ja sijainnin takia rauhallinen.

  Hiukan kahtiajakoiset fiilikset jättänyt rata. Toisaalta todella hienoja väyliä (kuten 6&7) mutta toisaalta paljon samanlaisia 90-100m metsäpillejä. Iso miinus erittäin tiheästä varvikosta, täällä jos kiekko karkaa väylältä sivuun niin kiekon häviäminen on erittäin tn:stä. Suosittelen erittäin kirkkaan värisiä kiekkoja. Ei voi suositella aloittelijoilla, väylät ovat suhteellisen pitkiä ja vaativat suhteellisen tarkkaa heittokättä. Itse hävitin väylälle 15 lilan Discraft Ringer Gt:n. Kiekossa on numero alapinnalla, ei ole tn:sesti kovin syvällä mörrissä, draivi lähti lievästi oikealle ja en nähnyt parin puun takaa mihin kiekko meni. Pitkällisistä etsinnöistä huolimatta en löytänyt sitä varvikosta. Otan kiekon mielelläni takaisin jos joku löytää!

  Ihan ok perus metsärata. Haastetta riittävästi. Teepaikat puolet huonoja puolet hyviä noin karkeasti. Suosittelen dayglow keltaisia tai valkoisia kiekkoja, osalla väylistä meinaa muuten kadota helposti. Zuca kannattaa jättää kotiin..

Vastaa