"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Haukkavuori DiscGolfPark

Radan kuvaus

Haukkavuoren maastoliikuntakeskuksen alueella sijaitseva 18-väyläinen ratakokonaisuus.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Haukkavuorentie 41
  21870 Pöytyä


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Jesse Sandell ja Sami Tuomaala

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho, Jesse Sandell ja Sami Tuomaala

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Haukkavuori DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Haukkavuori DGP #1

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 2: Haukkavuori DGP #2

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 3: Haukkavuori DGP #3

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 4: Haukkavuori DGP #4

Pituus 118 metriä. Par 3

Väylä 5: Haukkavuori DGP #5

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 6: Haukkavuori DGP #6

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 7: Haukkavuori DGP #7

Pituus 121 metriä. Par 3

Väylä 8: Haukkavuori DGP #8

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 9: Haukkavuori DGP #9

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 10: Haukkavuori DGP #10

Pituus 191 metriä. Par 4

Väylä 11: Haukkavuori DGP #11

Pituus 179 metriä. Par 4

Väylä 12: Haukkavuori DGP #12

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 13: Haukkavuori DGP #13

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 14: Haukkavuori DGP #14

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 15: Haukkavuori DGP #15

Pituus 105 metriä. Par 3

Väylä 16: Haukkavuori DGP #16

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 17: Haukkavuori DGP #17

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 18: Haukkavuori DGP #18

Pituus 105 metriä. Par 3

14 arvostelua radalle “Haukkavuori DiscGolfPark

  Edellinen arvosteluni on ajalta, ennen radan laajentumista täysimittaiseksi, joten tässä päivitetty versio. Rata on edelleenkin erittäin miellyttävä. Väylissä on riittävästi vaihtelua, vaikka enimmäkseen metsässä ollaankin. Korkeusvaihtelua on mukavasti ja opasteet sekä heittopaikat ovat asianmukaiset. Viimeksi valitin ylipitkästä ja sokkona heitettävästä väylästä, jonka numero tuolloin oli #7 ja nykyään #11. Se on saanut kaverikseen toisen yhtä vähän muuhun leiskaan sopivan väylän #10, jonka pituus on 191 metriä ja kulkee kaiken lisäksi pitkin tietä, mikä ei minusta ole kovin hyvä idea. Väylä #15 on ongelmallinen samasta syystä eli se heitetään alamäkeen tietä pitkin ja vasemmalla puolella on grillauspaikka. Kuitenkin erittäin vahvasti suositeltava rata pelattavaksi.

  Sopivan haastava metsärata, väylät ihan mukavia ja vaihtelevia. Väylältä pois joutuminen on monella väylällä todella kamalaa, mutta eihän sinne kuulu heittää niin oma vika. Viiimiset kolme väylää tuntu siltä että on väksin tehty 18 väyläiseksi, niin pimeää metsää.

  Varsin pätevä rata, jonka heittää mielellään läpi, jopa toistekin sitten joskus kun eksyy taas tälle suunnalle.

  Uudet väylät olivat vielä hieman turhankin ”raakoja”, mutta eivätköhän ne vielä kulu siitä. Opastusta voisi vielä parantaa etenkin radan loppupuoliskolla, täällä oli väylien lähtöpaikat hieman hakusessa.

  Rata päivittynyt 18 väyläiseksi. Rata hyvässä kunnossa ei moitittavaa. Miinus loppupuolen väylien pidemmistä siirtymisistä ja väylän 18 pienestä ojasta johon ei kiekkoa haluisin joutuvan. Löytyy mukavasti vähän kaikenlaista väylää ja korkeuserojakin on. Iso kiitos tekijöille kyllä kelpaa heitellä.

  Tuli pelattua tämä hieno ratakokonaisuus pari viikkoa sitten. Väylät todella hienoja ja vaihtelevia, lisäksi rata on varsin upealla paikalla. Pieni hetki meni, kun löysimme 1. tiille, kun sekoilimme kartan kanssa.

  Etuysistä en löydä mitään pahaa sanottavaa ja kokemattomampikin pelaaja sai onnistumisia, mutta uudet kolme väylää jäivät vähän mysteeriksi. 10. väylä oli selkeä, 11. väylää emme edes löytäneet ja 12. väylä löytyi todella kaukaa tuurilla. Tähän asiaan on varmastikin kyllä tulevaisuudessa tulossa opasteita.

  Väylä 12 oli vetinen, ja maastossa kulkiessa meinasivat nilkat nyrjähdellä ympäri, siitä pieni harmitus muuten loistavalle reissulle.

  Ihan kiva kokonaisuus. Vaatii sopivasti erilaisia heittoja ja lammen ylitys väylät ovat muuten varsin nättejä. Sijainti radalla myös hyvä, aivan ison tien varrella. Tuli heitettyä vain 9 väylää ilmeisen vanhan ratakartan mukaan, mutta ainakin näin hyvä rata. Kuumana kesäpäivänä ehkä suurin miinus tuli hyttysistä, jota metsässä tuntui riittävän. Ehdottomasti bongaamisen arvoinen rata.

  Hieno 9-väyläinen rata, joka siirtymineen muodostaa järkevän kokonaisuuden. Väylät on monipuolisia ja osassa väyliä on kaksi eri heittolinjaa korille. Tiimatot ovat kunnossa ja korit hyvät. Täällä pelaa mielellään kierroksen tai kaksikin. Ehdottomasti suosittelen heittämään radan läpi ja sopii hyvin bongareille hyvän sijaintinsa takia.

  Seiskaväylä näyttää pätkityn tällä hetkellä kahteen osaan: Ensimmäinen pätkä loppuu ”puukujan” vasempaan reunaan ja toinen osuus alkaisi ennen pururadan ylitystä oikealta silokalliolta ja loppuisi seiskaväylän perinteiseen koriin. Onko väliaikainen ratkaisu vai onko koko rata nyt kymmenkorinen?

  Tuli vähän myöhässä tämä vastaus 🙂 mutta juu se oli talvileiskan aikana pätkitty ja muutenkin oli vähän muutetut väylät. Ettei hypittäis laduilla niin paljoa.. Nyt taas kaikki väylät tietenkin pelattavissa niinku pitääkin. sekä 3 uutta kiinteää väylää… Kannattaa käydä kokeilemassa 🙂

  Erittäin miellyttävä rata, jossa on vain yksi kauneusvirhe ja se on aivan eri maailmasta oleva väylä 7. Muut väylät ovatkin sitten suorastaan erinomaisia. Ne tarjoavat valinnan mahdollisuuksia erilaisille heitoille, ne ovat kauniita, kekseliäitä ja mukavia pelata. Ehdottomasti yksi Juhon onnistuneimpia ratasuunnitteluja 🙂

  Seiskaväylästä saisi paremmin rataan sopivan, jos aloituspaikan siirtäisi paikkaan, josta kori näkyisi. Se olisi silti hiukan yli satametrisenä radan pisin väylä, mutta silloin yksin heittäväkin pystyisi turvallisesti pelaamaan väylän. Nythän rata pelataan tietä pitkin, vasten väylältä palaavaa ”liikennettä”, täysin sokkona ja kovaa heittäen.

  Joka tapauksessa Haukkavuori on lämpimästi suositeltava rata.

  Miellyttäviä ja ihan vänkiäkin väyliä. Hyvät tiit ja toimivat opasteetkin, tosin ratakartassa jotkut väylät ovat ”siellä päin”. Ainut iso miinus on viimeinen väylä, jonka kori on 10m päässä grillauspaikasta.

Vastaa