"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

YLE Urheilu televisioi Frisbeegolfin European Mastersin suorana heinäkuussa

23.5.2014 11:05

Innova Champion Europe Oy ja Yleisradio Oy (YLE) ovat sopineet frisbeegolfin European Masters –kilpailun suorasta televisioinnista. Tukholmassa heinäkuun 17.–20.7.2014 järjestettävän frisbeegolfin European Mastersin finaalihetket näytetään ensimmäistä kertaa suorana lähetyksenä YLE:llä.

yle-urheilu

Frisbeegolfin suosio jatkuu Suomessa. Viime kesän European Openin televisiointi saa nyt jatkoa, kun kamerat seuraavat maailman huippuja Järva DiscGolfParkissa Tukholmassa. Vuonna 1996 perustettu rata on Euroopan ensimmäinen maksullinen frisbeegolfkeskus, ja se on rakennettu täysin frisbeegolfin ehdoilla.

”Suomen nopeimmin kasvava laji valtaa nyt myös Ruotsin. Olen erittäin ylpeä, että frisbeegolfin kansainvälinen tapahtuma- ja tv-formaatti luodaan täysin suomalaisvoimin. Finaalin loppuratkaisu lähetetään monikameratuotantona, vähintään kahtena eri kieliversiona ja se on katsottavissa myös YLE Areenan kautta yli 180 maassa. Teknisestä TV-tuotannosta vastaa kotimainen Filmworks Oy, jonka vastuulla on myös mm. WRC:n kansainväliset tv-tuotannot ”, kertoo kilpailujohtaja Jussi Meresmaa

Mukana ovat kaikki maailman huippupelaajat, kuten kaksinkertainen maailmanmestari USA:n Paul McBeth. Kilpapelaajia on yhteensä 144 ja he tulevat 15 eri maasta. Suomalaisia pelaajia mukana kisassa ennätyksellisesti 40 pelaajaa (27%) . Ammattilaiskilpailun palkintopotti on yli 30 000 €.

Kilpailun järjestää Innova Champion Europe. Lisätietoja tapahtumasta voi tiedustella tapahtuman tuottajalta Jukka Teräkseltä, sähköposti: jukka.teras@innovaeurope.com


1 kommenttia:

YLE lähettää European Mastersin suorana Järvasta | Vantaan Frisbeegolfseura | 17:37 23.05.2014

[…] Asioista ensimmäiseksi Suomessa uutisoi frisbeegolfradat.fi. […]

Jätä kommentti