"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Wysocki ja Pierce säilyttivät johtoasemansa – Kotkalle kuumin kierros

20.7.2019 21:06

Lauantain Moving Day eli kilpailun kolmas kierros European Openissa on nyt takana päin. Useat pelaajat tekivät peliliikkeitä ja vaikkakin naisten osalta mestari on jo melkein selvillä, niin avoimessa luokassa on ainakin vielä kaikki auki. 

McMahon heitti ilmoille päivän kuumimman kierroksen

Lauantain kierrokselle lähdettäessä Paul McBeth oli avoimessa luokassa toisella sijalla, kahden heiton päässä kärkimies Ricky Wysockista. Eagle McMahon otti ja heitti bogey-free -kierroksen 54 (-10) ja nousi toiselle sijalle, heiton päähän Wysockista. McBeth on nyt kolmantena, neljän heiton päässä McMahonista. Herroille seuraa huomisen finaalin kärkikorttiin tekee virolainen Albert Tamm.

Suomalaisittain Kotka Mähönen. Kuva: Jari Mäki-Kuutti

Nieminen ja Mustalammi parhaat suomalaiset

Kymmenen parhaan joukkoon mahtuu tällä hetkellä kaksi suomalaista: Jesse Nieminen ja Niku Mustalammi. Nieminen ei ole unelma-avauskierroksensa jälkeen saanut ihan sitä parasta vaihdetta päälle, mutta vielä on huominen aikaa.

Nokialta kotoisin oleva Mustalammi on todellinen kisojen musta hevonen. 22 -vuotias paikallisesti tunnettu fribaaja pelaa parhaillaan kauden avauskilpailuaan. Missä sitä muuallakaan kuin European Openissa maailman parhaiden frisbeegolfareiden kanssa, kun näyttämönä toimii The Beast.

Niku Mustalammi puttaamassa väylällä 5. Kuva: Tomi Mäkipää

Pierce 15 heiton johtoasemassa finaaliin

Paige Piercen johtoasema finaaliin lähdettäessä on jo naurettavan 15 heiton mittainen. Pierce heitti tänään tähän mennessä huonoimman kierroksensa 65 (+1), mutta suoranainen ihme vaadittaisiin, että hänestä ei uutta European Open mestaria tulisi.

Henna Blomroos on turvallisesti toisella sijalla. Kolmantena, kuuden heiton päässä Blomroosista on Catrina Allen. Eveliina Salosella on vielä hyvät mahdollisuudet nousta podiumille Allenin tilalle, sillä hänellä matkaa USA:n kilpasisareen on vain kaksi heittoa.

Salosen on saatava peli raiteilleen, jos meinaa podiumille nousta. Kuva: Jari Mäki-Kuutti

Finaali pelataan huomenna aikaistetulla aikataululla, sillä tämän päivän kierros määritteli, ketkä pelaavat vielä huomenna. Kärkikortti liikkuu yhdeltä päivällä, Nieminen ja Mustalammi 20 minuuttia heitä ennen. Sunnuntain lähtöajat kokonaisuudessaan löytyvät täältä.

European Openin kotisivuilta löytyy kaikki tarvittava info kisoista. Kilpailun PDGA -sivulle ja ratingeja katsomaan pääset tästä.

Tulokset päivittyvät reaaliajassa kilpailupäivien aikana UDisc -palveluun. Videotuotanto The SpinTV:n Youtube -kanavalla.

Sosiaalisen median kanavista sisältörikkaimmat ovat European Openin Facebook -sivut ja Instagram -tili. PDGA:n Facebookia kannattanee myös seurata liven toivossa.

Artikkelikuva: Jari Mäki-Kuutti. 


0 kommenttia:

Jätä kommentti