"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Suuri Frisbeegolfkysely 2023

14.8.2023 16:31

Auta meitä selvittämään frisbeegolfin harrastajien mieltymyksiä lajiin liittyen sekä kehittämään frisbeegolfradat.fi-sivustoa! Kyselyyn osallistujien kesken arvotaan kolme 50€ arvoista alennuskoodia Disc Golf Outlet-verkkokauppaan. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 10-15 minuuttia.

Viime vuoden Suuresta Frisbeegolfkyselystä selvisi, että vastaaja on keskimäärin 33-vuotias ja on harrastanut frisbeegolfia 5 vuotta. Keskimäärin vastaaja oli käynyt pelaamassa 31 eri frisbeegolfradalla ja on valmis matkustamaan noin 3 tunnin päähän päästäkseen pelaamaan jollakin kiinnostavalla frisbeegolfradalla. Auta meitä selvittämään kuinka nämä ja monet muut asiat ovat kehittyneet!

Vastaa kyselyyn täällä!

Voit osallistua kyselyyn 14.8.-27.8.2023 välisenä aikana. Palkinnot arvotaan 8.9.2023 mennessä.

Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti, niin ettei mistään tunnisteta yksittäistä vastaajaa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin, kuin arvontapalkintojen voittajien selvittämiseen ja palkintojen toimittamiseen.

Osallistumalla tähän kyselyyn autat meitä kartoittamaan perustietoa frisbeegolfin harrastajista, heidän kulutustottumuksistaan sekä mieltymyksistään frisbeegolfiin liittyen. Tietoja käytetään mm. frisbeegolfradat.fi-sivuston kehittämiseen.

Kyselyn toteuttaa frisbeegolfradat.fi-sivusto & Spin18 Oy.


0 kommenttia:

Jätä kommentti