"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kannattaako frisbeegolfiin hankkia vakuutus? Kyllä – tässä on kolme tärkeintä syytä

8.5.2024 11:00

Tiesitkö, että frisbeegolfaaja voi hankkia Sporttiturva-vakuutuksen, joka on Suomen luotetuin urheiluvakuutus? Pohjola Vakuutuksen tarjoama Sporttiturva on uniikki vakuutusratkaisu, joka on paketoitu nimensä mukaisesti vastaamaan urheilijoiden tarpeisiin.

Teksti on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Pohjola Vakuutuksen kanssa.

”Olemme yli 80 lajiliiton vakuutuskumppani, myös frisbeegolfin” kertoo Pohjola Vakuutuksen Ari Koski. ”Kaikkinensa yli 450 000 suomalaista eri ikäistä liikkujaa -harrastajista huippuihin – on vakuutettu Sporttiturva-vakuutuksella.”

Sporttiturva on jokaisen frisbeegolfaajan turva, joka kattaa laajasti frisbeegolfaajan loukkaantumisia. Sporttiturvan voi hankkia joko osana Suomen frisbeegolfliiton kilpailulisenssiä tai erillisenä vakuutusratkaisuna.

Sporttiturva kattaa pääosin kaikki frisbeegolfissa sattuneet, äkillisen tapahtuman aiheuttamat loukkaantumiset. Tavallisista tapaturmavakuutuksista poiketen Sporttiturva korvaa tutkimus- ja hoitokuluja myös sellaisissa vahingoissa, joita ei ole aiheuttanut mikään ulkoinen tekijä. ”Esimerkiksi olkapää- ja polvivahingot ovat lajille tyypillisiä. Pitää myös huomioida, että 80% vakuutuksen korvaamista vahingoista sattuu harjoitellessa”, Ari Koski kommentoi. ”Suurimmat korvaukset ovat olleet yli 7000 euron luokkaa, kun vahinko on vaatinut esimerkiksi leikkausta.”

Sporttiturva korvaa äkilliset tapahtumat – joissa ei ole ulkoista tekijää

Urheiluvammoille on monessa lajissa tyypillistä juuri se, että niissä ei ole välttämättä kyse niinkään ulkoisista tekijöistä – radalla voi sattua venähdyksiä, revähdyksiä tai muita akuutteja vahinkoja, jotka voivat vaatia pidempääkin hoitojaksoa. Nämä on otettu Sporttiturva-vakuutuksessa huomioon.

Sporttiturva voi korvata myös fysioterapiaa paitsi leikkaushoidon jälkeen, myös jos sitä annetaan esimerkiksi leikkaushoidon sijasta (polvi- ja olkapäävammoissa).

Sporttiturvan avulla pääset nopeasti hoitoon

Pohjola Vakuutuksen tarjoama Sporttiturva auttaa nopeassa hoitoonpääsyssä. Koski hehkuttaa erityisesti todella suosittua Terveysmestari-palvelua.

”Vahingon sattuessa asiakkaamme ovat soittaneet Terveysmestari-palveluun, joka on meidän kaikille henkilövakuutusasiakkaillemme tarjottava etu. Kymmenet hoitoalan asiantuntijat on valmiina auttamaan asiakkaita vuoden jokaisena päivänä aamusta myöhäiseen iltaan eli klo 7-23”, Ari Koski kuvailee. ”Vakuutuksen näkökulmasta on myös tärkeää, että yhteydenotosta jää digitaalinen jälki vakuutuskorvausta ajatellen.”

Pohjola Terveysmestarin asiantuntijat osaavat ohjata terveyspalveluiden suhteen oikeaan paikkaan nopeasti. Lisäksi Pohjola Terveysmestari voi tehdä puolestasi vahinkoilmoituksen ja tarkistaa maksullisten lääkäripalveluiden yhteydessä, mitä vakuutuksesi kattaa. Lääkärikäynnistä maksat vain mahdollisen omavastuun, sillä lääkärikumppaneillamme on käytössä suoralaskutuspalvelu.

Sporttiturva korvaa myös harjoitellessa, matkoilla tai leireillä

Frisbeegolfaaja viettää suurimman osan ajastaan harjoituskierroksilla ja loppujen lopuksi monet kilpailevat varsin vähän. Sporttiturva-vakuutus pitää huolen sinusta myös harjoituskierroksilla tai frisbeegolfmatkoilla. Suurin osa suunnittelee esimerkiksi kesälomamatkaa uusille radoille – vahingon sattuessa Sporttiturva on apuna.

Lue lisää Sporttiturvasta täällä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti