"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolfin MM-kisat kilpaillaan 30.8.-3.9.2023

25.8.2023 15:21

Frisbeegolfin isoin kilpailu eli frisbeegolfin MM-kisat käydään Vermontissa Yhdysvalloissa ensi viikolla 30.8.-3.9.2023. Frisbeegolfmedian MM-kisasivu on julkaistu. Löydät kisasivulta kaikki tarpeelliset tiedot MM-kisoihin liittyen.

MM-kisoissa nähdään tänä vuonna 11 suomalaista. Seitsemän miestä avoimessa luokassa ja neljä naista naisten luokassa.

Avoimen luokan suomalaispelaajat:

Naisten luokan suomalaispelaajat:

Edeltävänä viikonloppuna lämmittelylajeja

Tulevana viikonloppuna nähdään jo suomalaisia kisaamassa, kun Eveliina Salonen ja Henna Blomroos osallistuvat sekaparifrisbeegolfin MM-kisoihin pareinaan Kevin Jones ja Luke Humphries. Kilpailu käydään lauantain 26.8.2023.

Sunnuntaina 27.8. puttauksen maailmanmestaruutta hakevat Niklas Anttila ja Väinö Mäkelä sekä Silva Saarinen ja Heidi Laine. Pituusheiton MM-kisassa nähdään Tuomas Hyytiäinen ja Heidi Laine.

Viisipäiväinen kisa alkaa keskiviikkona

Varsinaisissa MM-kisoissa on jopa viisi kisakierrosta peräkkäisinä päivinä 30.8.-3.9.2023. Naisten luokan lähetykset alkavat päivittäin noin 16.30 ja avoimen luokan noin 21.30. Kilpailua voi seurata suorana Disc Golf Network -palvelusta kuukausitilauksella.

Frisbeegolfmedia seuraa kisoja tiiviisti ja uutisoi tuloksista päivittäin. Seuraa siis sivustoa frisbeegolfmedia.fi sekä Frisbeegolfmedian Instagram-tiliä, niin pysyt ajantasalla suomalaisten suorituksista MM-kisoissa.

Artikkelikuva: Väinö Mäkelä kilpailee MM-kisoissa ja puttauksen MM-kisoissa. Kuva: Marika Salmi.


0 kommenttia:

Jätä kommentti