"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Wysocki nousi avoimen kärkeen – Pierce jatkaa naisten paalupaikalla

19.7.2019 08:53

Perjantaina 19.7. pelattiin European Openin toinen kierros. Huomenna on vuorossa niin kutsuttu Moving Day ja ylihuomenna finaali. Kelit ovat hellineet frisbeegolfkansaa Nokialla ja hyvien säiden odotetaan jatkuvan myös viikonlopun yli. 

Jesse Nieminen pelasi tänään ainoana suomalaisena avoimen luokan kärkikortissa yhdessä Ricky Wysockin, Paul McBethin ja Eagle McMahonin kanssa. Ihan yhtä hyvin ei Niemisellä kulkenut, mitä edellisenä päivänä. Kierrostulos 60 (-4) riittää kuitenkin vielä kisassa kuudennen sijan hallussapitoon ja paikkaan huomisessa kirikortissa.

Wysocki heitti yhtä kuuman tuloksen tänään, mitä eilen. Kahden kierroksen yhteistuloksella 106 (-22) hän johtaa kilpailua kahdella heitolla. Toisena majailee hallitseva European Open -mestari McBeth. Kolmannen sijan jakavat McMahon, Albert Tamm ja Austin Hannum.

Kärkikortti koostuu huomenna siispä vain jenkeistä, mutta kirikorteissa riittää myös suomalaisia.

Wysocki kärkeen kolmannelle kierrokselle. Kuva: Jari Mäki-Kuutti

Pierce heitti jälleen miinuksille ja kasvatti johtoaan

Paige Piercen menolle ei näytä löytyvän pysäyttäjää. Perjantain kierrostulos 62 (-2) takaa yhdysvaltalaiselle Piercelle jo kahdeksan heiton etumatkan kolmannelle kierrokselle lähdettäessä.

Henna Blomroos on edelleen toisena, hänestä seitsemän heiton päässä Catrina Allen ja Allenista kahden heiton päässä Eveliina Salonen. Kristin Tattar tippui jakamaan viidettä sijaa sinne nousseen Heidi Laineen kanssa. Heillä matkaa Saloseen viiden heiton verran.

Pierce jatkoi dominointia. Kuva: Tomi Mäkipää

Kolmas kierros pelataan huomenna. Kärkikortti liikkuu puoli kolmelta päivällä. Lauantain lähtöajat kokonaisuudessaan löytyvät täältä. European Openin kotisivuilta löytyy kaikki tarvittava info kisoista. Kilpailun PDGA -sivulle ja ratingeja katsomaan pääset tästä.

Tulokset päivittyvät reaaliajassa kilpailupäivien aikana UDisc -palveluun. Videotuotanto The SpinTV:n Youtube -kanavalla. Ensimmäinen kierros miesten ja naisten osalta on jo katsottavissa.

Sosiaalisen median kanavista sisältörikkaimmat ovat European Openin Facebook -sivutja Instagram -tili.

Artikkelikuva: Jari Mäki-Kuutti. 


0 kommenttia:

Jätä kommentti