"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Ahmo Discgolfparkin kuulumisia!

29.7.2013 11:48

Ahmo DiscGolfPark on nyt ollut avoinna reilun kuukauden päivät ja pelaajia kentällä on riittänyt yhä enenevässä määrin. Hienoa huomata, että pelaajat ovat löytäneet uudelle kentälle! Kentällä on myös pelattu Vuorelan Veikkojen viikkokisoja sunnuntai-iltaisin noin 25-30 pelaajan voimin. Viimeiset heittopaikatkin on nyt saatu lopullisesti paikalleen ja tämän kesän osalta isompia muutoksia ei ole enää niihin tulossa. Palataan mattoasiaan ensi keväänä, kun nähdään miten heittopaikat ovat ”talvehtineet”.  Väylillä on tehty kesän mittaan myös raivauksia Vuorelan Veikkojen frisbeegolfjaoston toimesta (väylät 4, 11). Joitakin pieniä raivauksia puttialueiden siistimisen muodossa on vielä tänä kesänä tulossa. Mistään suuremmista vaaratilanteista kentältä ei ole tietoa kantautunut, mutta pelaajien on erittäin tärkeää edelleen huolehtia muiden urheilualueen käyttäjien turvallisuudesta! Tämä on tärkeää siksi, että yhteisymmärrys eri lajien välillä säilyy ja loukkaantumisilta vältytään.

Ahmon kentältä löytyneitä kiekkoja voi palauttaa löytökiekkoluukkuun, joka sijaitsee yleisurheilukentän päädyssä huoltorakennuksessa. Kiekkoja voi kysellä Vuorelan Veikkojen viikkokisojen aikaan sunnuntaisin tai numerosta 044-3056441.

Loppukesän ja syksyn aikana kentällä pelataan kisoja seuraavasti:

Sunnuntai 11.8 klo 17.00: Vuorelan Veikkojen viikkokisat

Sunnuntai 18.8 klo 17.00: Vuorelan Veikkojen viikkokisat

Sunnuntai 25.8 klo 17.00: Vuorelan Veikkojen viikkokisat

Sunnuntai 7.9 14.30: Savo Tour, neljäs ja viimeinen osakilpailu

Kisoista ja Savo Tourista lisää tietoa www.veikot.fi. Kisojen aikana kentällä on ruuhkaa, mikä kannattaa huomoida peliaikatauluja suunniteltaessa. Kaikki uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan kisoihin!

 


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *