Syyskuun kuukausikisan tulokset

20.9.2011 17:00

Syyskuun kuukausikisa keräsi kehnon sään vuoksi vain 10 osallistujaa. Käyty kisa oli kauden viimeinen ns. virallinen kuukausikisa, joten yhdistys päätti lahjoa sinnikkäät kisaajat avokätisesti. Rahanarvoisia palkintoja oli sekä tuotteiden että lahjakorttien muodossa mm. Inter-Sportista, Tarjoustalosta, Maskun Säästöpankista, Raision Meri&Metsästä ja Arwell Tekniikasta. Pääpalkintoarvontana oli Innovan DeLuxe -bägi, joka oli varustettu kiekkopyyhkeellä, kolmella kiekolla, kätevällä mekaanisella heittolaskimella ja taukojakkaralla. Totuttuun tapaan kolme parasta palkittiin kiekoin.

Tulokset (keltaisilta tiiltä A-koreihin):

Tero A. 61
Petteri 63
Lassi N. 64
Tuomas P. 64
Tero T. 65
Marko H. 69
Niko A. 72
Matti 76
Arimo 78

Onnittelut menestyneille ja tsemppiä kaikille: aina on varaa parantaa!

Kiitos jälleen kaikille osallistuneille. Vaikka kuukausikisat loppuivatkin tähän, kannattaa seurailla foorumeita, jos vaikka vielä jokin yllärikisa saataisiin kasaan. Ja radalla nähdään joka tapauksessa!0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *