Maskun rata avattu!

27.9.2010 11:50

Maskun frisbeegolfrata avattiin viime lauantaina (25.9.2010). Paikalla oli runsaasti kiinnostuneita ja avajaiskisaan osallistuneita talkoolaisiakin neljän poolin verran. Kisa heitettiin keltaisilta tiiltä A-koreihin, ja Tommi Avola heitti toistaiseksi voimassaolevan rataennätyksen 60 (par 57).

Kuvia viimeisistä talkoista ja avajaisista löytyy kuvagalleriasta http://tuomaspelto.galleria.fi/kuvat/ Etusivulta löytyy linkki Maskun radalle.

Pyrin saamaan tulostettavan tuloskorttipohjan lähiaikoina tänne, samoin väyläkartan. Radan infotaululla on avajaisia varten tulostettu väyläkartta, jonka avulla väylien sijainti selviää, ja maastossa on riittävä määrä opasteita seuraavalle tiille, joten rohkeasti vain heittämään, vaikka karttaa ei vielä omaan taskuun saakaan.

-Tuomas0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *