"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Usein kysyttyä

Miksi luokitukset?
Suomen frisbeegolfradat vaihtelevat suunnattomasti aina muutaman korin pelipaikoista kilpatason ratoihin. Frisbeegolfrata-luokitukset on perustettu parantamaan Suomen frisbeegolfratoja, niiden kehittämistä sekä arviointia. Luokitukset palvelevat lajin harrastajia ja ratojen ylläpitäjiä ja omistajia. Rataluokitukset helpottavat harrastajia valitsemaan uusia ratoja, joita he haluavat pelata.

Mitä luokitukset kertovat?
Rataluokitukset kertovat millaisesta frisbeegolfradasta on kysymys, kun katsotaan: väylien määrää, radan varustelutasoa ja minkä tasoiselle harrastajalle rata on suunnattu. Luokitus ei kerro, onko rata metsärata vai puistorata (ratojen muut tiedot löytyvät ratojen profiilisivuilta).

Kuinka luokittelen radan?
Frisbeegolfratoja ei voi vielä luokitella itsenäisesti, vaan rataluokitukset myöntää ja hallinnoi fgr. Mikäli sinun kotiradallasi ei ole vielä rataluokitusta, ota yhteyttä meihin.

Ratoja on joka lähtöön ja osaa on hankalaa luokitella. Tällaiset radat luokitellaan tapauskohtaisesti ja näissä tilanteissa kannattaa myöskin ottaa yhteyttä ylläpitoon.

Otamme myös mielellämme vastaan palautetta, jos havaitset, ettei jonkin radan luokitus sivustollamme vastaa todellisuutta.

Mikä on DiscGolfPark?
DiscGolfPark on Innovan frisbeegolfratatuote. DiscGolfPark:sta löydät paljon lisätietoa osoitteesta: http://www.discgolfpark.net/fi/etusivu/