Tiistaitaika pitää ja yleisöryntäys!

27.7.2011 10:52

Huhhuh! Keinukallion eilisissä viikkokisoissahan meinasi olla porukkaa ihan ruuhkaksi asti! 🙂

14 pelaajaa  (joista 8 uutta) on muuten ennätys jos ei avajaiskisoja lasketa, silloinhan mukana oli 22 heittäjää ja kymmenisen katsojaa. Kutosen trooppiseen viidakko- ja viilieläinseikkailuun ei viimeviikkoisen päätöksen jälkeen lähdetty siis ollenkaan, vaan bonusväylänä heitettiin ”#10”, pienemmän kukkulan laelta seiskaväylän koriin. Kukkulalle menee pohjoispuolelta hyvä polku ja laella on selkeä tasainen tiipaikka. Jatketaan tällä järjestelyllä kunnes kutonen tai uudet väylät (ehkä jo syksyllä?) ovat käytössä. Ks. kuva alla.


”Kympillä” tyyli oli vapaa. Kalliosaaren ympäri, yli, tai vaikka ali, aivan sama. Ja jos meneekin ali niin sovelletaan PDGA sääntöä ”disc below playing surface”, ei rankkua.

Pelaaja Tasoitus Tulos Tasoitettu tulos
Janne X. 30.7 25 -5.7
Teemu L. 30.5 28 -2.5
Miikka P. 31.4 29 -2.4
Oskari K. par 28 -1
Joni P. 30 29 -1
Mikko S. 33 32 -1
Markus L. 28.5 28 -0.5
Sami Z. par 35 +6
Sami P. par 35 +6
Tommi R. par 35 +6
Olli L. par 35 +6
Mika P. par 38 +9
Sirpa H. par 40 +11
Miika A. par 41 +12

Kaikenkaikkiaan siis mahtava rundi, ja kuten otsikossakin mainitsin, tiistaitaika pitää: viikkokisojen avajaisista alkaen (edellämainitut legendaariset Kiekkokekkerit 22.5.) Keinukalliossa ei ole satanut vettä yhtenäkään tiistaina klo 18.00! Vai muistaako joku toisin? Edes se ei ole siis toiminut tekosyynä olla osallistumatta. Peliseuraa kaipaavat (tai sitä aprikoivat) siis jatkossakin rohkeasti Keinukallion tiistaikisoihin. Täältä on hyvä aloittaa porukassa kisaaminen, ei tarvi olla huippuheittäjä, tai hienoimmat ja uusimmat kiekot tai kaikenmaailman secret jedi heittotekniikat hallussa, kunhan pelataan porukassa kaikkia kiinnostavaa lajia! Tiedän itse, eka kerta on vaikein, mutta kyllä se jännitys siitä hälvenee.

Myös Keinukallio Open (K.O.) kisoihin ovat kaikki yhtälailla tervetulleita. Kisan mainos ja lisätiedot julkaistaan aivan näillä näppäimillä (tarkimmat ehkä jo bongasivat ennakkojulisteen Keinukallion ilmoitustaululta) joten tarkkaile tätä blogia ja Facebook-sivujamme.

”Tiistaina taas!”

t. MikkoS / FGCK0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *