Tiistaiturinat ja ensimakua mestaruuskisoista

14.7.2011 09:36

Tiistain tuloksista ei ole sen suurempaa legendaa kerrottavana, sillä satusetä oli itse tiistain kotona muiden kiireiden parissa. Tuloksista voi kuitenkin päätellä että Janne ”Professor” X. on edelleen suht kovassa kunnossa, samaan aikaan kun vanhastaan tulosta tehneet tekijämiehet olivat hieman kuutamolla. 🙂 Elkäähän ottako kukaan itseenne näistä leikkimielisistä kisoista saati vajaamielisestä kommentoinnista, kunhan koitan värittää juttua ja pitää luettavuuden jännänä. Vähän niinkun 7 päivää. Kylmää dataa alla:

Pelaaja Tasoitus Tulos Tasoitettu tulos
Janne X. 31.5 29 -2.5
Miikka P. 32 30 -2
Teemu L. 30.3 34 +3.7
Eemeli R. 27.8 34 +6.2

Puisto-osaston alihankkijahan ei sitten ole vieläkään sitä kiipeävää ihmelaitettaan saanut paljastettua, saa mies kohta henkilökohtaisesti jyrsiä kutosväylän pelikuntoon… Laitetaan viestiä eteenpäin.


Prepare to be KO’d…

Sitten vähän mielenkiintoisempaan aiheeseen. Kesä on ohittanut jo lakipisteensä, ja kesäkauden varsinaisen huipentuma lähestyy: FGCK mestaruuskisat. Vaikka Suomen nykytalven tuntien syksyn pelikelit jatkunevat pitkällekin (ja Keinukalliossa syksyllä laonnut heinä vain parantaa radan pelikuntoa), pyritään kisat järjestämään jo elokuun puolella. Kilpailu pelataan raakatuloskisana, 3. kierrosta, joista viimeinen käännetyssä tulosjärjestyksessä. Tarkkaile tätä(kin) sivua lähiviikkoina kun päivämäärä ja ohjelmaa tarkennetaan!

Uuden radan raivaustalkoot järjestettäneen samana viikonloppuna, niin että talkoisin osallistuneet saavat ilmaisen pääsyn kisaan, normaalin kisamaksun ollessa n. 5€ luokkaa. Koko metsää ei tarvi kuitenkaan varautua parturoimaan, kaupungin koneisto hoitaa kyllä isommat työt. Näistäkin tarkemmat tiedot piakkoin, kun suunnitelmat selkenevät.

Hienoja asioita on siis edessä, ole mukana tekemässä Keinukalliosta jälleen hieno rata!

Tiistaihin, peliterveisin,

MikkoS / FGCK

ps. tasoitukset tuodaan printtinä viikkokisoihin ensi tiistaina0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *