Myrskyssä hyvää frisbeegolfia

11.10.2015 19:52

Lauantai- eli finaaliaamu oli surullinen. 15 astetta lämmintä, ja vettä tuli vähän enemmän kuin missään. En ole ikinä ollut moisessa vesisateessa, joka olisi kestänyt useamman tunnin. Siihen tykö pieniä tuulenpuhalluksia, niin pelisuunnitelma oli valmis.

  • valmistaudu heittoon sateenvarjon / teltan alla à suorita heitto välittömästi
  • tee elämä helpoksi, laita yli kympistä alle kahteen metriin

Arttu valmistautuu treenikierroksella 17:lla puttiin. Tällöin vielä luultiin, että keli oli ikävä. Pah. Toihan oli yhtä juhlaa!

Jälkikäteen voinen todeta, että taktiikka oli tehokas, joskin tylsä. Kakkosväylän nostobirkun jälkeen ei tapahtunut mitään seuraavaan 5 väylään. Nostopar:eja. Kasilla keskittyminen herpaantui ja lähestyminen kuuden metrin päässä olevaan kantoon, pääsin 3 metriä eteenpäin. Ysillä avaus outtiin ja toinen bogi putkeen.

Böördit oli tiukassa, mutta bogeja valitettavasti hieman valui. 11:llä avaus outtiin, 9-metrinen putti pelasti bogin. 12:lla 9-metrinen putti aiheutti bogin. 888:lla avauksen jälkeen kävi mielessä lähteä riskihommiin, mutta palasin yllä oleviin kahteen prinsiippiin, ja 9-metrisellä putilla otin hienon birkun! Maistui maukkaalta.

18:lle nostobirre. Erittäin maukas päätös kisalle. Lopputulos 2 päälle, voisin sanoa että löysin tasoni. Kaikki kierrokset 1-4 päälle, parempaan ei tällä hetkellä rahkeet riittäneet. Tällä kierroksella nousin yllättäen aika roimasti sijalle 42, heiton päähän rahoista. 69 oli fieldin 15:nneksi paras kierros, valitettavan moni joutui uhrautumaan myrskyluodon maijalle ja monella tuli aika rajuakin lukemaa.

Yksi suomalaisista oli kuitenkin ylitse muiden! Nissisen Teemulta aivan upea suoritus! Teemu pelasi finaalipäivänä 3 päälle, nousi sillä 9:nnelle sijalle. Tässä kaartissa top-10 sijoitus on kovan luokan saavutus.

Ainii. Ja Pauli voitti. Ratkes saariväyllä. Ricky sössi. Kuulostaako tutulta?

Jälkiviisaana kun kisaa lähden tarkastelemaan, niin yksi osa-alue oli selvästi ylitse muiden; putti. Kaksi missiä alle 8 metristä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että draiveja olisi kiva heittää vähän paremmin. (toki se ei tullut yllätyksenä) Takapihalla on tullut puttailtua, mutta ilmeistä lienee, että draiveja saatan käydä vähän lumihangessa viskelemässä. Kunnes kaikki kiekot katoavat ja sormet jäätyvät poikki.

Kausi alkaa olla paketoitu, kisakalenteri kumisee tyhjyyttään, samoin hiha. Kotiin syömään ruisleipää ja muihin hommiin hetkeksi, ja katsotaan mitä kevät tuo tullessaan.1 kommenttia:

W | 20:40 26.10.2015

Kiitos kun olet blogia jaksanut kirjoitella. Kivaa luettavaa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *