Aattotunnelmia

28.1.2015 16:17

Jokseenkin hämmentävää olla tammikuussa pelaamassa majoria, mutta näin se tällä kertaa on. Eteläisen pallonpuoliskon ensimmäinen major pelataan Perthissä, Länsi-Australiassa. Kisa alkaa huomenna klo 03.30 suomen aikaa, 9.30 paikallista.

Matka Ausseihin on pitkä, ja matkasuunnitelmiin kuului parin päivän pysähdys Singaporessa. Ei, siihen ei liity frisbeegolf mitenkään. Tutuksi tuli kenties maailman kallein ostoskeskus sekä kontrastina little indian 5 dollarin lounas paikallisten seurassa. Ihan miellyttävä ja helppo kokemus, mutta henkilökohtaisesti ei ole hinkua päästä uudestaan.

singapore yössä

Singaporesta jetstarin höykytyksellä Perthiin, viiden tunnin yön yli lento aiheutti niska-, pää-, käsi ja polvikipua, sekä univelkaa. Mutta se oli halvin.

Jotta matkanteko olisi helppoa, niin Jussi noutikin meidät lentokentältä ja siitä painettiin suoraan treenikiessille. Etukäteen videolta tylsäksi tuomitsemani rata muuttui todella mielekkääksi korkeuserojen havainnoinnin myötä. Pitkät väylät antavat etua isoille käsille, ja muutama metsäisempi mauste tuo sopivasti vaihtelua. Lisäksi strategisesti sijoitetut greenit antavat aivoille töitä. 40 asteen helle aiheuttaa siihen sitten vielä oman mausteensa.

Parin treenikierroksen myötä tänään oli aika vapaapäivälle. Sehän tarkoitti käytännössä hotellilta 40 metrin päässä sijaitsevaa Intian valtameren rantaa ja 25-asteista vettä. Illalla oli tarkoitus vähän vielä puttailla ja herkistellä, mutta nelituntiseksi venyneet avajaiset päivällisineen ja aboriginaalinäytöksineen muuttivat suunnitelmia.

Huomenna siis kisakiessille. 3 litraa vettä ja sateenvarjo, niillä pärjättäneen helteessä. Rata on koluttu läpi, ihmetemppuja ei ole tiedossa. Kauas kannattaa heittää.

On mahdollista,  että kisa käy kovinkin tylsäksi mitä tulee sijoituksista taisteluun, sillä ratingien perusteella matkaa on sekä eteen- että taaksepäin. Ja sen perusteella lienen seitsemäs. Radalla se paremmuus kuitenkin mitataan, joten eiköhän tässä päänahkoja lähdetä metsästämään. Huomenna pitkästä aikaa tositoimiin, katsotaan minkälaiseen talvikuntoon sitä on päästy!0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *