Ultimatea Ruotsin maalla

29.1.2011 00:07

Niille, jotka uskovat löytävänsä tästä postauksesta frisbeegolfläppää, olette väärässä. frisbeegolf -lajiharjoitteet ovat olleet jäissä parisen kuukautta, koska on vähän lunta. Helmikuussa palataan siihen asiaan halliharjoitteiden ja punttisaliharjoittelun myötä.

Tänä viikonloppuna, tarkalleen 8 tunnin kuluttua käynnistyy Wintertrophy, Vintertrophen – halliultimaten arvostetuin turnaus Euroopassa. Turnaus pelataan Göteborgissa ja paikalle saapuu 24 avoimen sarjan joukkuetta Ruotsista, Suomesta, Venäjältä ja Briteistä. Ainakin.

Vuoden 2009 Winter trophy -promo:

(joka on tosin kohtalaisen väsynyt ja vanha, mutta kaipa siitä jonkun käsityksen saa)

Halliultimatehan on täysin erilaista kuin ulkoultimate. Henkilökohtainen mielipide on vahvasti ulkoultimaten puolesta, mutta toki hallissakin pelaaminen on kivaa. Hallissa pelatessa vain unelmoidaan tästä;

Homman nimi on kuitenkin seuraava; huomenna pelataan kolmen joukkueen alkulohkot -> voittajat suoraan prekvartseihin (eli taistoon pääsystä 16 joukkoon), lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaavat vielä keskenään preprekvartsit. Prekvartseista voittajat kvartseihin (eli puolivälieriin tai neljännesfinaaliin), johon la-ilta päättyy. Huomenna siis 4-5 peliä, kukin 13 pisteeseen tai 35 min.

Sunnuntaina jatketaan semifinaaleilla ja lopuksi finaalilla. Sitten nostetaan pokaalia, juodaan mitalikahvit ja ajetaan miljoonaa Tukholmaan, jotta ehditään laivalle.

Viime vuoden sijoitus on 10., joten parannettavaa on. Joukkue on jonkin verran vahvempi ja pienet erot voivat aiheuttaa suuria ongelmia sijoituksen suhteen. Viime vuonna esim. hävittiin prekvartsit pisteellä, jonka vuoksi jäätiin pelaamaan sijoista 9-16. Kärki levenee ja tasoittuu joka vuosi, joten mikä tahansa on mahdollista. Paras joukkue joka tapauksessa voittaa, muu on pelkkää spekulaatiota.

Tässä vähän parempi video ultimatesta ja ihan ok suorituksista:


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *