Juhon keittiössä

23.8.2010 23:30

Ja tässä jaksossa käsittelemme blue1:n ja Quality burgerin tarjoiluja. Blue1:lla kaikki maksaa nykyään ja periaatteesta en maksa vitosta voileivästä. Join vettä. Paikallinen Quality Burger satsaa laatuun, ei kokoon.

Reissukamutkin tuli tossa matkalla bongattua, eli Oulun tehokaksikon lisäksi Penttalan Ari ja Vainion Juhani on samalla kyydillä. Mahdutaan kohtalaisen helposti tuohon ruotsalaiseen tila-autoon. Juhanin mielestä radat on huonoja, näkeehän sen jo kartoista. Aivan liikaa outtia. Muut ollaan samaa mieltä, ihan kauheita ja liian pitkiä väyliäkin vielä. (Jos nyt odotellaan kuitenkin huomiseen)

Juhon keittiössä tutustutaan tänä iltana Belgialaiseen klo 11:n (pm) välipalakulttuuriin. Odotettavissa pehmeän mureaa voileipää katkaravuilla höystettynä, tilliruusukkeella koristeltuna. Ruokajuomana tarjoillaan ainaraikasta Veen -vettä

As we promise: VEEN smooth spring water. Perfect with wine.

”The Champagne of spring waters.”

Ensi jaksossa tutustutaan ranskalaiseen ruokailukulttuuriin.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *