Eka pelipäivä

7.2.2010 02:05

Nilkka ja polvi tuntuivat kestävän kohtuullisesti alkulämmittelyn repimiset, joten pelaamaan vaan. Eka peli mönsterÃ¥sia vastaan päättyi 13-1. Ihan kiva lämmittelypeli. Toisessa olikin sitten panoksena lohkovoitto. Brighton pelasi vahvasti, ja henkilökohtaisten pudotusten ym. töppäilyjen myötä, voittivat pelin 13-11. Peli oli meillä jo jollain asteella hallussakin, kunnes annoimme muutaman hyökkäyksen putkeen.

Lohkon kakkossija tiesi pudotuspeliä venäläistä Jupiteria vastaan. Voitolla 16 sakkiin, tappiolla superbörjeen. Lähdimme matsiin paikkapuolustuksella, jolla saimmekin heti pelin käännettyä ja pääsimme kuskin paikalle. 4-4 tilanteessa vaihdoimme miespuolustukseen, joka yllätti tehokkuudellan myös meidät. Peli päättyi lopulta melko helposti meille muistaakseni 5-6 pisteen erolla.

Venäläisten vastustajien sarja jatkui ja vuorossa oli ”Jupiterin isoveli”, Sokol. Voitolla 8 sakkiin, muutoin sijat 9-16. Viime vuonna onnistuimme niukasti voittamaan Sokolin, joten tiedossa oli tiukka matsi. Peli eteni tasatahtia alusta loppuun. Pisteet suurinpiirtein vuorotellen, saldona tuli kaksi menetettyä hyökkäystä ja kaksi katkomaalia. Valitettavasti Sokol voitti arvonnan matsin alussa ja vei trillerin nimiinsä 12-11. Turnauksen toistaiseksi ylivoimaisesti paras peli meiltä.

Vinterille ominainen piirre onkin se, että koviakin jengejä voi pelata esim. sijoista 9-16, koska pudotuspelit ovat pienestä kiinni. Kovat jengit vastakkain, toinen putoaa. Jotenkin se on siistiä (silloin kun voittaa), mutta toisaalta raskasta (kun häviää). Nyt ei auta muu kuin taistella siitä 9. sijasta, joka ei ole huono, vaikka odotukset olivatkin korkeammalla.

Pelit ovat todennäköisesti meikäläisen osalta ohitse, koska nilkka alkaa olla aika hyvin turvonnut nyt kun peleistä on jo aikaa. Tuskinpa on huomenna kunnossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä..0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *