Eka päivä Porissa

16.5.2009 18:52

Henkilökohtaista historiaa tuli tänään tehtyä. Johdin SM-osakilpailua ensimmäisen kierroksen jälkeen. Eka kierros oli miellyttävänrentoa pelailua. Tutustumismielellä rataa ympäri, ja kuten eilen tuli todettua, rata on melko helppo ja vaikea täällä on tössiä pahasti. Eka kierros olikin bogey-free. 59 heittoa ja kärkipaikka yhden heiton erolla Heinosen Jesseen. Turvallisen tuntuinen asema, kun kymmenenteen sijaan oli n. 6 heittoa. Kierros oli tasaista hyvää peliä, kuusi kakkosta ja kaksi nelosta.

Toinen kierros alkoi täydellä subilla vatsassa kisojen ensimmäisellä bogeylla. Epäonnekkaalla lähestymisellä männikköön, josta ei päässyt ulos yhdellä.. Kakkosväylällä ainut 5-metrinen puttimissi, joten startti ei ollut järin vahva. Homma ei oikein ottanut tuulta alleen missään vaiheessa, vaan taistelua oli kierros loppuun saakka. Väylältä p3 otettu ob5 ei auttanut asiaa. (p3 on reilu 70-metrinen hysse. Pelasin siinä fairwayn vieressä koko väylän 20-metrisillä heitoilla ja kävin metsän keskellä ob:lla. Se oli päivän suoritus.

Yritin ja yritin parantaa koko ajan, mutta putit ei osunut, draivi tuntui vähän erikoiselta yms. Sain kiristettyä muutamalla viimeisellä väylällä vielä pari kakkosta, joten pelasin radan pariin. Nyt olen Heinosta neljä perässä, ja A. Sikanen on heiton edellä. Eli luulen olevani kolmantena. Vahvistettuja tuloksia ei ole vielä olemassa, mutta arvailen sijoituksia.

Hämmentävän kehno taso, koska 59 tuntui kohtuulliselta kierrokselta, ei miltään tähtikierrokselta. 67:aan sai tössiä jo tosissaan. Huomenna myöhäinen lähtö ja hyvällä valmistautumisella takaa-ajoon.

Performance line PD on ässä kiekko.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *