Eka ruljanssi takana

18.4.2009 21:12

Tanskassa on tunnelmaa. Korkeuseroja ei missææn, ja kirjaimetkin næyttææ hølmøiltæ. Paikallinen ruoka on tosin erittæin hyvææ.

Kolmen tunnin yølevon jælkeen pææsin treenailemaan puoli kierrosta, ja lisæksi parigolfin. Parigolfin tulokseksi tuli 58, ei mitææn hirvittævæn huikeaa. Feldberg & Nybo pari veti kuitenkin 43, joka on 21 alle parin. Mukaan mahtui myøs yksi HIO..

Rata on osittain æærimmæisen mielenkiintoinen, mutta valitettavasti sekaan mahtuu myøs tæytevæyliæ væhæn liikaakin. Korkeuseroja on kolmella væylælla 1-3 metriæ. 9-væylæ on hyvæ esimerkki kehnosta, ratakartalla nækyy kaksi suurta puuta keskellæ væylææ, jonka vælistæ væylæ kulkee. Todellisuudessa næmæ puut ovat risuja, joten væylællæ ei ole juuri mitææn esteitæ. Sen sijaan ykkøs- ja vitosvæylæ ovat mahtavia. Joitain vaihtoehtoja, rollerilla voi saada etua, molemmat kaksivaiheisia (paitsi jos heittææ rollerin kupille, sitæ minæ en tee). Kokonaisuudessaan ihan ok rata, ei mikææn huippu.

Ensimmæisen kierroksen tavoitteena oli pelata alta 60, en aivan siihen pææssyt, mutta kahden kakkosen lopetus jæi mieleen. Neljæ vitosta korttiin oli kuitenkin væhæn liikaa. Sijoitus oli neljæstoista, toisaalta kahden heiton pææssæ oli neljæs sija. Huippukohtia kierrokselle ei juuri mahtunut, mutta viisi kakkosta læmmittææ mieltæ. Suuria romahduksia ei myøskææn tuonut ensimmæinen kierros mukanaan. Keskinkertaista peliæ ja hyøkkæævæmmin kakkoskierrokselle.

Toinen kierros alkoi hyvissæ merkeissæ, neljæltæ ekalta væylæltæ birdie, mukaan mahtui kolme 8-12 metristæ puttia. Næistæ sæilyi koko kierroksen ajan hyvæ fiilis pelata. Yksi puttimissi koko kierroksella, 9-metrinen vastatuuleen alaraudan ylæreunaan. Keksin tænææn miten putataan. Viimeiset seitsemæn væylææ oli vaikeita pelata væsymyksen vuoksi, mutta kohtuullisesti onnistuin pitæmææn pakan kasassa, yksi æærimmæisen tyhmæ nelonen (væylæ 2: tæydellisen avauksen jælkeen læhestyminen 15 m pitkæksi) ja parilta lyhyeltæ væylæltæ kolmonen (16 & 17, joista molemmista otin ekalla kierroksella kakkosen), muttei mitææn suurta vahinkoa. Korttiin kirjattiin 57, joka næyttææ olevan aika kova tulos. Ainut joka pystyi parempaan, oli Ameriikan setæ, mutta hænkin vain heitolla..

Sijoitus on tosiaan tællæ hetkellæ kuudes, tiukat on marginaalit, finaali on heiton pææssæ, edellæ vain yksi alta tonnin reitattu pelaaja. Tæssæ on tunnelmaa. Tulevana yønæ kunnon yøunet ja huolellisen valmistautumisen jælkeen radalle poimimaan pæænahkoja. Huomenna otetaan miehestæ mittaa. Tavoitteena parantaa kierrostulosta taas kolmannella kierroksella.



2 kommenttia:

Tonmi | 01:18 19.04.2009

Hyvä Juho! Sä oot mun idoli! Nyt jäitä Jofaan ja kolmannella kiessillä tasan 18 puttia. Sillä pitäis nousta finaalipaikoille...

Mixu | 22:01 18.04.2009

Tasaista ja risuja siellä täällä... Köpis kuulostaa ihan Vätinpuistolta! Sähän olet treenannut vastaavissa puitteissa koko urasi alkutaipaleen, peace of cake. Pidä lippa suorassa. Huominen on hieno.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *