On kivaa kun on hauskaa??

18.1.2012 16:49

Terve 🙂

ViimesestÀ kirjotuksesta on monta viikkoo, yhtÀ monta ku oon viimeks vilkassut friboja. Tuntuu hyvÀltÀ, on tuntunu jopa niin hyvÀltÀ et nyt kun tÀtÀ kirjotan ni mietin et mikÀ hommassa kusi. Pelaaminen on pÀÀsÀntöisesti kivaa, mutta.

Karu totuus oli liian karua, kaverit oli vĂ€hĂ€n parempia kuin vĂ€synyt ja hiipunut heinola. SM kisoihin mentĂ€essĂ€ olin todella niin hyvĂ€ssĂ€ iskussa kuin oli mahdollista, ainoo mistake oli suorittaa munakarvojen siistiminen pĂ€ivÀÀ ennen lĂ€htöÀ ja siinĂ€ meni joku pahasti pieleen 😀 vitsivitsi. Keskittyminen ja kĂ€rsivĂ€llisyys ei vaan ollu lajin vaatimalla tasolla, tiesin asian mutta kyllĂ€ tuli selkĂ€ytimestĂ€ se lepsuilu, paljon tyhmiĂ€ virheitĂ€. Voidaan sanoa ettĂ€ en ollut paikalla oikeasti, siellĂ€ oli vain joku mestarin vaatteissa. Golf on aika raskas peli jos rupee kantaan epĂ€onnistumisia taskuissaan, mut ei niitĂ€ poiskaan voinut heittÀÀ onhan niissĂ€ seifti rypeĂ€.

Heittotaito ei  enÀÀ katoa, mutta fysiikka katoaa nopeemmin kun huomaakaan ja kyllĂ€ se ainakin mulla vaikuttaa draiviin. TĂ€stĂ€kin löytyy tuoretta faktaa, ei tarvi kun katsoa peiliin, tai jos silmissĂ€ on unihiekkaa ni voi marssia salille ja laittaa punnusta tankoon. Ei vaa lötĂ€ lĂ€he hanskasta niin terĂ€vĂ€sti mitĂ€ ennen. Fysiikka tarvii hankkia takas, huono juttu siinĂ€ on ettĂ€ se ei tuu takas ihan samaa vauhtia kun lĂ€htee 🙂 Fiilikset tosiaan oli aika huonot koko kaudesta, ehkĂ€ kuitenki itse aiheutin siitĂ€ aavistuksen huonomman kun se todellisuudessa oli. Heitto on nykyÀÀn niin monipuolinen et tulee valinnan vaikeutta ja perseilyn vaara kasvaa. Itseluottamus oli vĂ€hĂ€n kadoksissa ainakin European openissa, kĂ€rkisijojen sijaan pelasin cut:n tuntumassa. Luulen kyllĂ€ ettĂ€ oon löytĂ€ny tĂ€ssĂ€ pikkuhiljaa sovun itteni, pelini, saavutusten, tavotteiden ja niiden realistisuuden kanssa. Olis mukavaa jos ei olis niin kovin vaikeeta se elĂ€mĂ€ siĂ€ kentĂ€llĂ€.

Ens kaudesta ei vielÀ tiedÀ paljonkaan. MitÀÀn sopimuksia ei oo vielÀ tehty. Todellisuus on kuitenkin se ettÀ kisakauden alku viivÀstyy hiukan, johtuen muusta elÀmÀstÀ ja fysiikan puutteesta. Mutta ei voi kun toivoa ettÀ tÀssÀ pÀÀsee taas mukaan siihen junaan missÀ pelataan rohkeeta ja tuloksellista fribaa, sielÀ heinola elÀÀ ja nauttii.

 

Hauskaa alkuvuotta, muistakaa keskittyÀ ni ei herpaannu nÀin.

 

– Austraalian avoimet melbournessa



2 kommenttia:

jesse | 23:00 22.03.2012

kiitos tuesta, piristÀÀ kivasti :) ei tÀssÀ mitÀÀn hÀtÀÀ ole kuitenkaan, tiÀn ettÀ en pelaa vielÀ sillÀ tasolla mitÀ tuun viÀ kilpaurani aikana jossain vaiheessa pelaamaan. peli menee eteenpÀin niin itellÀ kun muillakin ja se on hieno nÀhdÀ ettÀ laji ei junnaa paikallaan

Mies Nimetön | 00:01 18.03.2012

MÀ fanitan Jesse sun rehellisyyttÀ. Mul on tos kans yks kiekko missÀ on sun nimi. Kovin monella ei oo kiekkoo, jossa on oma nimi!!! PistÀ hyllyyn ja oo ylpee niistÀ. Kyl sÀ riitÀt, vaikket voittaiskaan enÀÀ koskaan mitÀÀn. Menestys ei tee ihmisarvoo. PÀÀ pystyyn, rinta rottingille ja tsemppii seikkailuihin!

JÀtÀ kommentti

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *