Road to National Championships

16.8.2011 09:46

Teeerve!

Ajattelin kirjottaa artikkelin kuinka tässä nyt on valmistauduttu kauden lopetukseen, eli SM kinkereihin Oulun tienoilla.

On jo kaikille tullut selväksi etä lähestulkoon kaikki on vedetty läskiksi tällä kaudella. Hyvää peliä oon esittänyt ainoastaan Köpiksessä sunnuntaina ja Tukholmassa heitin hyvin, mutta puttasin luokattomasti. Lähtökohdat turnaukseen on siis vaikeat, mutta ei missään tapauksessa huonot.

Asioita on lähdetty purkamaan levolla, jonka jälkeen on heittoa työstetty hartiavoimin. Tenniksen peluu on vieny ajatukset fribagolffista hienosti muualle ja samalla saanut fyysistä kuntoa kohennettua. Tällähetkellä peli on menossa oikeeseen suuntaan ja siinä on taas sitä samaa tyylikkyyttä ja rentoutta mitä 15 vuotta pelanneella täytyy ollakkin. Tatsi on nyt kutakuinkin hiottu huippuunsa ajatellen Oulun rataa ja vaativia olosuhteita.

Viikkokisat Meresmaan kans on tuonut taas sitä kipinää esille mitä tässä nyt on etsitty, ajoittain oon esittänyt lähestulkoon maksimaalista peliä. Mutta kyllä on Jussillakin peli kuosissa. 3 viimeset viikottaiset niin kaveri ei oo missannu yhtään ringin sisältä, itekkään en oo toki missannut kuin kaksi. Kaikki ennusteet siihen että Oulussa käydään ennen näkemättömän kova taisto Suomen fribaherruudesta on olemassa. Monta pelaajaa on nostanu tasoaan tälle vuodelle, mutta voisin kyllä veikata että voittaja heittää kisassa vähiten heittoja

Oulussa nähään! 🙂

-James



1 kommenttia:

Keijo | 13:54 16.08.2011

Tsemppiä kisoihin, Jesse! Edellisessä postauksessa pohdit jotain sellaista kuin "Ei voi voittaa, ellei pelaa hyvin." Siihen voi varmaankin lisätä, ettei voi pelata hyvin, ellei nauti pelaamisesta. Toivottavasti peli-ilo on taas löytynyt!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *