Avajaiset 27.5.

23.5.2010 09:44

Hattulan radan avajaiset ovat torstaina 27.5. klo 12:00. Paikalle saapuu kunnanjohtaja ja päivä jatkuu koululaisten kanssa klo 16:sta saakka. Harrastajille ja kaikille halukkaille järjestetään avoin kilpailu klo 17. Saavu siis paikalle ja tule kokeilemaan uusi rata. Kilpailu ei maksa mitään. Kokoontuminen radan parkkialueen viereisellä kisatoimistolla klo 16:45. Kisassa pelataan porrastetuilla lähdöillä, joten kerää neljän hengen ryhmä, ja tule paikalle! Kilpailuun mahtuu 80 ensimmäistä pelaajaa.

HUOM! Radalla tehdään kunnostustöitä ja korit tuodaan vasta avajaispäivänä paikoilleen. Mikäli haluat olla ensimmäisten pelaajien joukossa, joka radan pääsee pelaamaan, tule paikalle torstaina klo 16:45!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *