"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Toiseen aaltoon

9.7.2013 12:10

Hieman meinas lipsahtaa pitkäksi toisen jakson julkistaminen kun pääs matkustamisen realiteetit yllättämään. Mut pihalle saatiin ja kansa pääsi taas nauttimaan videoviihteestä. Jos julkaisu meni ohi tutkan niin tässähän tuo video on nähtävänä:

Toinen jakso vedettiin vielä melkolailla täysin omien ajatusten mukaan joten palautteen vaikutus saattanee näkyä jaksosta kolme eteenpäin. Ihan mahottomia muutoksia tuskin tulette huomaamaan mutta koitetaan viilata yksityiskohtia yhä paremmaksi. Kuvattu materiaali rajoittaapi noita luovempia tuotoksia ja edittimies Juho säntää kohta keikoille Amendfoil-bändinsä kanssa.

Palautetta ja kysymyksiä on tullut varsin runsaasti ja koitan vastailla kyssäreihin aina kun kerkeän. Averyn osuudet vastauksista menee varmaan EO-viikolle mutta tavoitteena on saalistaa vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja laittaa sit postausta tulille jossa ajatukset tulevat julki.

Ja kun palautteista on kyse niin pitäähän se palkita jälleen yksi onnekas! Runsaista kommenteista on paha valita / arpoa, mutta kalikka kolahti tällä viikolla fgr.fi:n puolelle jätettyyn kommenttiin jonka jätti MikkoS!

Laittelen infoa tulemaan sähköpostitse, onnea Mikolle!

Myös muilla on onnenpäivät sillä kakkosjakson myötä Innovastoresta lävähtää jälleen tarjousta:

Huristelen alkuviikon Imatra / Simpele -akselilla ja käyn koluamassa läpi ratoja myös tässä osassa Suomea. Kuvaraportaasia tulossa mitä luultavimmin johonkin väliin.

Kolmosjakso tulee ulos taas viikon päästä, seuraavaa skabaa tulille tällä viikolla.

Kiitokset jälleen kommenteista ja kiinnostuksesta, näillä jatketaan!


6 kommenttia:

| 09:45 11.07.2013

TuukkaH | 09:45 11.07.2013

Kyllähän kaikki varmaan tuonne Innovastoreen osaa muutenkin mennä, mutta tuossa linkissä on typo (www kirjotettu ww). Kiitos hyvistä videoista!

| 15:40 09.07.2013

tuukka | 15:40 09.07.2013

Tää on niin parasta!!!!!! Mutta voois videot pitempiä olla, mutta kyllää lyhyet pätkätkin on hyviä. Mihin asti tämä sarja kestää? Oletteko käymässä Oulun lähistöllä kiertueen aikana? Mikä frisbeemerkki on suosikkisi?

| 13:18 09.07.2013

TUUKKA | 13:18 09.07.2013

Hyvää materiaalia, mutta saisivat vähän pidempiä olla, mutta kyllä ne lyhyinäkin ovat loistavia. OLEN TYYTYVÄINEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jätä kommentti