"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Fiiliksen rakentelut Tampereella

19.6.2013 10:01

Vaikka kiertue varsinaisesti starttasikin Hattumiehen osalta vasta tiistaina, veti Avery maanantaina nimmaritilaisuuden sekä klinikan Tampereella. Käytiin seurailemassa vierestä kuvaajamme, Pelttarin Juhon, kanssa sekä suunnittelemassa viikon kuvakulmia ja -aiheita.

Lielahden Intersportissa väkeä pyöri Averyn tuntumasssa lähes jatkuvasti ja nimmarin sekä markkerin saaminen kouraan läväytti hymyn joka jannun kasvoille iästä riippumatta. Harrastajia tuntuu siis riittävän ja toivottavasti saadaan ihmisiä vielä enemmän mukaan muovin ulkoiluttamiseen tämänkin sarjan avulla.

Katteltiin vielä hieman varustuspuolta kuntoon Averyn kanssa, pähkäillen samalla avainasioita joita me tullaan käsittelemään myös videoilla. Kengät, paidat, housut/shortsit, takit ja kiekot on ainakin listalla. Mitäs luulette, pitäiskö käydä läpi vielä jokin esine tai varuste joka liittyy lajiin?

 

 

Lielahdesta singahettiin sit Epilään jossa mestarimme veti täyteen buukatun klinikan hyvällä fiiliksellä ja varmuudella vaikkei sää ollutkaan ihan täydellinen. Averyn jakaessa oppejaan suuntasin kuvausporukan kanssa radalle jossa valmisteltiin hieman videosarjan osuutta jossa käsitellään vaikeuksista pois pääsemistä ja päätöksen tekoa. Tottahan toki siinä myös napatiin pari siivua tiiltä ja jutusteltiin ihmisten kanssa joita radalla tuli vastaan.

Fiilis kiertueelle lähdöstä oli Epilän setin jälkeen todella korkealla. Pieni palaveri illan päätteeksi, unta kuulaan ja tiistaina liikkeelle heti aamusta.

Kysymyksiä on sadellut mukavasti niin blogiin kuin facebookkiinkin mutta laittakaahan tulemaan lisää jos vain sattuu pyörimään jotain mielessä. Pyrin vastailemaan kysymyksiin tämän viikon aikana jo tekstin muodossa ja osa tulee sit videolle Averyn ja mun näkökulmista.

Kajaani kuittaa toistaiseksi. Lisää materiaalia teknisistä häiriöistä, matkustamisen iloista sekä keskiyön kierroksesta Vimpelinvaarassa ihan lähiaikoina.


0 kommenttia:

Jätä kommentti