"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Ilmianna rata

Oletko pelannut radan, jota ei löydy sivustoltamme? Tai radan, jonka tiedot sivustolla eivät pitäneet paikkaansa alkuunkaan? Kerro siitä meille!

Ilmianto hoituu kätevästi tämän lomakkeen kautta.

Lomakkeesta löydät kattavat ohjeet radan ilmoittamiseen ja se on ylivoimaisesti paras tapa ilmoittaa uusi rata sivuston ylläpidolle. Jos sinulla on muuta asiaa sivuston ylläpidolle, voit ottaa meihin yhteyttä tämän lomakkeen kautta. Tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@fgr.fi.

Frisbeegolfradat.fi-sivuston toiminta

FGR:n tarkoitus on auttaa frisbeegolfin harrastajia löytämään lajin harrastuspaikat. Se on Spin18 Oy:n tarjoama palvelu harrastajille. Sivustoa ylläpidetään varsin maltillisella henkilöstömäärällä, mikä osaltaan mahdollistaa sen olemassaolon. Ylläpitoon on aivan hiljattain pestattu lisävoimia. Ainakin näin alkuun auttamaan kesäsesongin ajaksi, jolloin sivuston ylläpito on vaativinta. Tavoitteenamme on parantaa sivuston ylläpidon aktiivisuutta ja asiakaspalvelun tasoa saamamme palautteen perusteella.

Frisbeegolfradat.fi-sivuston tietojen ajantasaisuus perustuu pitkälti harrastajien aktiivisuuteen ilmiantaa ratoja. Ylläpidon ei ole mitenkään mahdollista pysyä kärryillä Suomen jatkuvasti muuttuvasta ja kasvavasta frisbeegolfrataverkostosta omin voimin.

Ratamestarit

Sivuston tukipilareita ovat myös ratamestarit. He ovat lajin aktiivisia harrastajia ja ratojen ylläpitäjiä, jotka huolehtivat lähiratojensa kunnosta myös sivustolla. Usein ratamestarit ovat paikallisen seuran hallituksen jäseniä, tai muutoin hyvin perillä paikallisten ratojen tilasta.

Mikäli olet kiinnostunut ratamestaruudesta, kannattaa tarkistaa oman kotiratasi ylläpitotarpeet radan sivulta ja/tai sitä ylläpitävältä taholta. Jos radalla ei ole ratamestaria ja haluaisit ryhtyä sellaiseksi, ota yhteyttä ylläpitoon. Ratamestarien aktiivisuus on täysin heistä itsestään kiinni. Heiltä ei edellytetä säännöllisiä päivityksiä. He pitävät ratojensa tiedot ajantasalla, tarpeen mukaan ja  parhaaksi katsomallaan tavalla.


1 kommenttia:

Arto Norovirta | 12:11 25.06.2020

Espoon Laaksolahti näyttää puuttuvan. On tullut käytyä mutta eiköhän Espoon omat ihmiset tästä ilmoittele

Jätä kommentti