"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vihnun sikalegendaariset viikkikset 17.5.2010

toukokuu 14, 2010 10:50 am

Talkoot on nyt tältä erää talkoiltu ja on aika pyöräyttää viikkokisakausi käyntiin!

Maanantaina 17.5.2010 kisataan siis kauden ensimmäiset viikkikset. Kilpailut alkaa ilman äänimerkkiä klo 18, mutta paikalle on syytä raahautua viimeistään varttia vaille mikäli haluaan skaboihin mukaan. Pelataan pari kierrosta ja veivataan porukka paremmuusjärjestykseen puolivälissä. VIP-pysäköinti normaalisti.

Tällä kerralla otetaan tasoitustulokset uudelta B-radalta, eli lyhyemmältä layoutilta. Koska tasoituspottia ei ensimmäisissä kisoissa jaeta, niin kisat ovat kaikille ilmaiset. Mikäli kauitenkin haluaa pelata raakatuloksesta, niin taksa on pari euroa / naama. Maksamalla parin euron kisamaksun olet mukana myös hole-in-one kisassa. Mikäli siis et maksa kisamaksua ja täräytät holarin, niin taskusi pysyvät aivan yhtä tyhjänä kuin ne oli jo tullessa.

Ohessa aidon ja alkuperäisen John Voyagerin tuottamaa rataesittelyvideota uudesta vihnun layoutista. Videolla mukana viihdyttämässä mm. Kalakauppias, Kote ja Puheenjohtaja.

Jatkossakin viikkikset aina maanantaisin klo 18.

PS. Tsekkaa rataprofiilin ”tulosta ratakartta” -linkistä Vihnun uusi kartta.

-teknis


1 kommenttia:

admin | 17:29 14.05.2010

Hei,

Uudet versiot radasta löytyvät myös DiscGolfScores tulospalvelusta. Tämän palvelun suora ratalinkki vie A-version sivulle, mutta kyllä se B:kin sieltä läytyy.

Terkuin,
--DGS ylläpito

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *