"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Uuden seuran toiminta – Tomoottajien ensimmäinen vuosi

25.1.2011 10:15

<<< Lue artikkelin ensimmäinen osa

Ensimmäiseksi työlistalla oli luonnollisesti tilin hankkiminen, jäsenmaksujen päättäminen ja kerääminen, sekä seuran rahojen juominen hallituksen saunaillassa. No ei sentään.

2010 toimintasuunnitelman tärkeimmät kohdat olivat viikkokisojen järjestäminen ja täysmittaisen radan suunnittelu, rahoituksen hankkiminen ja rakentaminen Viidentienristeykseen.

Viidentienristeyksen eli 5tr:n rataprojektissa olisi ollut hommaa yksistäänkin yhdelle kaudelle ja siitä kirjoitan oman juttunsa myöhemmin.

Projekti onnistui, saimme neuvoteltua rata-alueen, kerättyä rahoituksen radalle, rakennettua radan ja tietysti heitettyä lukemattomia kierroksia.

Alla: Viidentienristeyksen väylien ensimmäisiä testauksia

Logo

Ihan ensimmäiseksi piti kuitenkin saada seuralle logo. Erilaisia ideoita pyöriteltiin ja kätevämmät piirsivät niitä malliksi. Parhaista äänestettiin (liian kauan) ja lopulta Harri Mäki (jonka oma profiili kuvassa on) ilmoitti blogissa logonsa valituksi.

Logon päättämisen jälkeen tehtiin luonnollisesti paitoja ja kiekkoja (joihin toki painettiin jo erilainen logo) ja niitä on jaettu sitten jäsenille/sponsoreille/kisailijoille jne.

Kilpailutoiminta

Tomoottajat järjesti kauden 2010 aikana kilpailuja seuraavasti:

  • viikkokisasarja Myllymäen radalla
  • seuran- ja kaupunginmestaruuskisat Viidentienristeyksessä
  • seuran jäsenten reikäpelimestaruuskisat
  • kaupunkiyögolf

Avointen Kpäänmestaruuskisojen osallistujia. Näkyykö tuttuja?

Kesän viikkokisoihin osallistui yhteensä noin 70 eri heittäjää ja parhaimmillaan oltiin päästiin 40 heittäjään per kisa. Pienessä, reilun 10 000 asukkaan kaupungissa pitää näihin lukuihin olla tyytyväisiä.

Omien kisojen lisäksi Tomoottajien jäsenet osallistuivat myös henkilökohtaisiin, pari- ja joukkuegolfin SM-kisoihin. Saavutus sekin ensimmäisenä toimintavuonna.

Kilpailujen lisäksi järjestimme lukuisia firmagolftapahtumia ja solmimme erilaisia yhteistyösopimuksia paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Blogit ja foorumi

Kisamenestystä Tomoottajilla ei vielä juuri ole, mutta näkyviä ja kuuluvia ollaan silti – radoilla ja niiden ulkopuolella.

Tomoottajien keskustelufoorumista on tullut yksi Suomen aktiivisimpia fribafoorumeita, jossa viestejä kertyy useampi sata kuukaudessa. Yksi suosion ”salaisuuksista” on blogin ja foorumin yhteinen ”Viikon Vieras” -haastattelusarja.

Seuran virallista blogia luetaan aktiivisesti ja ehkä vielä aktiivisemmin epävirallistakin epävirallisempaa heittäjien varaventtiiliä, eli Tomoottajien krematoriota. [Ei sovellu lasten, tai varmaan aikuistenkaan silmille´.]

Tomoottajat Suomen Frisbeeliiton jäseneksi – tulevaisuuden suunnitelmia

Tuorein uutinen Tomoottajiin liittyen on seuran hyväksyminen SFL:n jäseneksi noin viikko sitten. Tämä mahdollistaa kaudella 2011 myös SFL:n ja PDGA:n alaisten kisojen järjestämisen.

Viidentienristeyksen uudella radalla tullaankin varmasti näkemään kovatasoisia ja jännittäviä kisoja jo yllättävänkin pian. Tähtäämme kauden avauskisaan…

Tulevan kauden toimintasuunnitelma on kasattu ja vähintään yhtä paljon, jos ei enemmän on luvassa. Luultavasti myös kisaradoilla nähdään entistä enemmän Tomoottajia.

Tulevaisuuden suunnitelmiin liittyen – mitä lukisit tästä blogista mieluiten? Linkin takana pieni kysely – suoraa upotusta ei voinut tähän systeemiin tehdä. Tulokset näet tästä.

Share on Facebook

Share


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *