"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Tali Openiin kokemusta hakemaan

15.7.2011 08:06

Ensimmäinen EuroTourin osakilpailuni on ihan oven takana. Kamat kasaan ja junalle parin tunnin päästä.

Intoa ollaan taas piukassa, mutta yllättävän vähän vielä jännittää. Luultavasti ensi viikon vielä isompi kisa European Open on jo takaraivossa. Lisäksi Talissa on tullut pelattu niin vähän, että ei oikein osaa odottaa mitään. Pelasin 3-4 viikkoa sitten kaksi harjoituskierrosta, mutta sitä edellinen kerta oli 2009 syksyllä, jolloin olin juuri aloittanut koko lajin.

Ennen viime viikonlopun Prodiscus Nokia Openia oli reilu kolmen viikon kova treeniputki jonka aikana sain itseni melkoisen tukkoon. Kisaa edeltävänä päivänä kävin urheiluhieronnassa, jossa varsinkin yläselästä löytyi Euroopan kokoiset jumit. Kyllähän ne sieltä aukesivat, mutta ehkä en kuitenkaan suosittele rajua hierontaa juuri ennen kisoja.

Nokian Kisasta tuli amatöörisarjan kakkospaikka Lassi Hakulisen jälkeen kohtalaisen hyvällä pelillä. Varsinkin lähipeli ja putit olivat taas iso ilonaihe. Avauspelissä oli paljon epävarmuutta, koska harjoitustauolla heitin molemmat ”koulutetut” Bossini hukkaan, ja uudet pakasta vedetyt kiekot eivät vielä oikein käteen istu. Ilmeisesti Star Bossin muotti on myös muuttunut, koska kiekot ovat aivan hirveitä jyriä vanhoihin verrattuna (uutena siis).

Pientä vaivaakin tuli, kun toisen kierroksen märällä kelillä liukastuin pahasti väylän 15 tiillä (meidän ryhmästä 4/5 kaatui siinä) ja reväytin kylkeäni. Nyt on koitettu lepuuttaa, joten ei vielä oikein tiedä miten pystyy heittämään Talissa.

Yritän naputella Talista fiiliksiä pitkin kisaa mahdollisuuksien mukaan.


2 kommenttia:

taulu | 20:19 15.07.2011

No se reissu jäi meikäläisen osalta lyhyeksi. Aamuverkassa totesin, että kylki ei kestä kisaamista, eli DNS korttiin ja keskittymään European Openiin.

MikkoS | 14:31 15.07.2011

Vähän otsikon mukaisin tunnelmin täältäkin tänään Taliin matkataan, vaikka mennäänkin vain kaverin kanssa kaikille avoimeen parigolfiin kokeilemaan että mitenkä ne kunnon kisaradan OB:t rankasee :) täytynee ottaa seiftin päälle.

Onnea kisaan! Me varmaan tarvittaisiin Hannu Hanhen vastaava jos pärjätä meinattaisiin... :)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *