"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Ei enää amatööriblogi – Tali Openista huippusuoritus ja pro-status

8.5.2012 20:16

Edellisessä artikkelissani uumoilin, että amatööriys saattaa olla taaksejäänyttä elämää Tali Openin jälkeen – jos onnistun pelaamaan parhaalla tasollani. Ja onnistuihan se.

Kaksi kierrosta hyvää peliä ja yksi huippusuoritus riitti tasoihin Seppo Pajun ja Christian Sandströmin kanssa sijalle 12.Vaikka ulkomaalaisia huippuja ei mukana juuri ollutkaan, oli paikalla lähes koko kotimainen kärki. Jopa vakuuttavan paluun tehnyt Timo Pursio. Oma suoritukseni ja sitä myöten sijoitukseni olivatkin reippaasti yläkanttiin.

Talin kovat tuulet tekivät tepposia monelle, ja estivät myös minua hyödyntämästä vahvuuttani, eli puttia. Toki se toimi sen mitä pystyi yrittämään, mutta erittäin usein jo 10 metrin päästä piti vain liu-uttaa korin alle. Onneksi kaikki muut pelin osa-alueet toimivat paremmin kuin koskaan aiemmin – draivit osuivat väyliin, pelisuunnitelma toimi, pelasin onnistunutta prosenttipeliä, henkinen puoli toimi ja osasin jopa heittää putteria rystyllä.

Vain holari jäi puuttumaan. Sekin oli kyllä finaalikierroksella lähellä, kun avasin väylän 19 keskelle koria. Harmittavasti kori sylki ulos. Ehkä se eka kisaholarikin vielä joskus tulee.

Puttia Talissa (Kuva: Jari Huotari)

Edellisessä jutussa pohdiskelin, että mitä blogille tapahtuu kun en enää ole amatööri. Hauskaa on ollut kirjoitella ja lueskella kommentteja, mutta taitaa olla aika amatööriblogin pakata kamat kasaan ja lähteä treenaamaan – ehkä vielä joskus palataan pro-blogina?


4 kommenttia:

Tumi | 11:53 10.07.2012

...Paitsi että PDGA näyttää sut edelleen amatöörinä vaikka tienestejäkin näkyy :-)

Saq | 19:36 28.05.2012

Komiaa!
Ny sit vaan pro blogia heti pystyyn että jää dokumentoitu ura heti alusta asti.

MikkoS | 14:42 10.05.2012

Aika aikaansa kutakin? En silti usko että otsikolla on suuremmin merkitystä - leipäteksti ratkaisee. Tätähän pähkin omassakin blogissani (sopisiko sinnekin ennemmin vaikka "Ainainen Aloittelija"? :) mutta ainakin nyt upeiden kelien nostettua pelifiiliksiä jutunjuurta tuntuu riittävän, otsalohkossa on tälläkin hetkellä frisbeeajatuksia tekstinkäsittelyn työstettäväksi.

Oli miten oli, ja media mikä hyvänsä, lukijoita löytyy.

Hans | 11:07 09.05.2012

Onnittelut Tapani hyvin pelatusta kisasta!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *