"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kolmas päivä toden sanoo

23.7.2011 08:58

Eilen pysyttiin hyvin tavoitteissa, eli cutin sisällä ollaan muutaman heiton turvin. Siitä pidetään kiinni tänäänkin.

Alku lähti liikkeelle ykkösen avauksen lipsahduksen jälkeen ja kahdeksan väylän jälkeen huomasin olevani 3 alle radan parin, eli omalle tasolleni aivan huippuvauhdissa. Erityisen hieno hetki tuli väylillä 7-8. Seiskalla avaus metriin ja kasilla kahden hyvän foren jälkeen 90 metrinen upsi kaiken yli pariin metriin.

Ysillä heitin melkein ensimmäiseen puuhun ja siitä kierroksen ensimmäinen bogi. Yhdellätoista kävi huono säkä, kun puttasin 10m putin keskelle koria ja tuuletin jo, mutta tuli tolpasta pihalle. Aina ei hyvä heitto riitä, mutta sitä sattuu.

Saariväylällä avasin kiinni valopylvääseen, joten oli pakko putata 10m sivulle ja vasta kolmannella saareen. Piipon Ville kertoi myöhemmin avanneensa juuri samaan kohtaan ja yrittäneensä silti saareen. Ensimmäisen ohiheiton jälkeen oli kuulemma valmis heittämään vaikka bägin tyhjäksi, mutta onneksi oli toisella osunut ja on hyvin pelissä mukana.

Lampiväylällä luin tuulen ihan väärin ja ”seiftasin” puusaarekkeen ympäri vahingossa suoraan yli ojan. No heikosta heitosta rangaistiin, kun jotenkin ihmeen kaupalla kiekko skippasi taaksepäin ja takaisin ojaan. Ob-neljä oli oikeutettu.

Loppukaan ei oikein sujunut – tuntui että energiat olivat aika vähissä. Parilla viimeisellä väylällä heitin täysillä, mutta en saanut paljon mihinkään. 17lla avaus oli noin 26 m lyhyt, vaikka kädestä lähtiessä luulin kiekon löytyvän korin alta. Siinä väsyneenä sitten vielä yritin puttia sisään, ja vasta takaisin bägille kävellessäni tajusin, että siinä oli ehkä 1% mahdollisuus mennä koriin ja 50% mahdollisuus mennä outtiin. Onneksi pysyi sisällä ja sain kolmosen.

Tulos kuitenkin koheni torstailta parilla heitolla ja viitteitä vielä paremmasta oli. Tänään yritetään taas hiukan petrata ja pitää tarpeeksi äijiä takana.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *