"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kisakausi avattu ja kalenteri täynnä

11.4.2011 14:24

Kevätkausi alkoi reilu viikko sitten (2.4.) Tomoottajat-Mustavaris seuraottelulla, jatkui lauantaina (9.4.) Viidentienristeyksen viikkokisakauden avajaisilla, ja tästä eteenpäin kalenteri näyttääkin täydeltä seuraavat kuukaudet.

Alle kahden viikon päästä 23.4. jo ensimmäiset rating-skabat Viidentienristeyksessä ja huhtikuun puolella vielä toiset Julkujärvellä 30.4. Kun molemmissa edellämainituissa olen vielä itse TD:n roolissa, niin kiirettä pitää.

Kauden avauskisat

Ensimmäiset kisat olivat vielä täysiä talvikis0ja kun lunta oli maassa enemmän kuin lääkäri määrää, mutta kausi on siis jo täydessä vauhdissa.

Ennen seuraottelua olin ollut flunssassa pari viikkoa, josta ensimmäinen viikko kuumeessa. Treenit, ja oikeastaan kaikki muukin, oli jäänyt nollaan. Odotukset eivät olleet siis kovin korkealla, varsinkaan kun ehdin heittää yhden harkkakierroksen ja pelasin siinä seitsemän yli parin eikä yksikään heitto oikein ollut mistään kotoisin.

Matsissa reikäpelivastustajaksi arpa heitti Mustavariksen ykköstykin Markus Mäntylän. Vaikka Makekaan ei vielä tikissä ollut, en siinä kunnossa antanut edes vastusta. Vähemmillä virheillä Make vei ottelun 3/2. Oma kierrokseni oli ehkä noin +4 tasolla

Tällä kertaa siis otsikon teesi (amatööri haastaa pelaajat) ei onnistunut, mutta muutama onnistunut heitto kuitenkin herätti jo toivon paremmasta. Iltapäivän parigolfmatsissa kunto ei kestänyt senkään vertaa, vaan kovin väsynyt olin. Onneksi seura sentään nappasi komean voiton.

Viikkoa myöhemmin peli oli jo selvästi paremmin uomissaan ja todella navakasta tuulesta huolimatta pelasin viikkokisoissa jo 4-5 heittoa paremmin. Tuloksena viikkokisojen jaettu paras raakatulos (+1) johon mahtui kahden väylän tuntumaan hukatun kiekon rankkarit.

Toki tulosta paransi jo se, että pääsi heittämään sulalta tekonurmelta eikä vauhdinottoa tarvinnut jännittää.

Kisakalenteria

Amatööripelaajana tähtäimeni on Frisbeepoint-tourilla, josta lähden hakemaan joka kisassa kärkisijoituksia ja kokonaiskisasta voittoa. Tavoite on kova, mutta kovimmalla ratingilla ei vähempää voi lähteä hakemaan.

Frisbeepoint-tourin radoista vain oma kotirata on tuttu, mutta haaveena on vierailla kaikilla kisaradoilla ainakin kerran ennen skaboja.

Muitakin kisoja kalenteriin mahtuu. Tarkoitus on lähteä kisaturistiksi Talin EuroTour-kisaan ja European Openiin Nokialle. Lisäksi Discmanian CashMoneyTourilla on tarkoitusheittää ainakin Turun osakilpailu.

Erilliskisoista ykkösenä listalla ovat Viidentienristeys ja Julkujärvi, sekä Kirjurinluodon kisat.

Kiirettä siis pitää koko kevään ja kesän radoilla ja tässä blogissa.

Nähdään ykkösen tiillä!

Alustavaa kisakalenteriani:

23.4. Viidentienristeys pääsiäiskisat
30.4. Prodiscus Challenge, Julkujärvi
15.5. Prodiscus Challenge, Kirjuri 2 vuotta
21.-22.5. Discmania CashMoneyTour Lauste
28.5. Frisbeepoint-tourin Powergrip-osakilpailu Nummelanharjulla
4.-5.6. Discmania CashMoneyTour Vampula
11.-12.6. Frisbeepoint tour 5tr
9.-10.7. Nokia
15.-17.7. Tali Open
21.-24.7. European Open
5.-7.8. Discmania CashMoneyTourTammisaari
20.-21.8. Discmania CashMoneyTourKippasuo, Heinola
26.-28.8. Meri-Toppila, Oulu SM-kisat
3.9. Frisbeepoint tour Vampula
10.9. Pori, lentokenttä
11.9. Pori, Kirjurin Frisbeegolfpuisto

 


2 kommenttia:

taulu | 15:03 14.04.2011

Noo, vielä siellä on tilaa... =)

Kipa | 13:52 14.04.2011

Ai jai mikä virhe olla sisällyttämättä Karjaalla järjestettävää Raaseporin Helmeä 18.6.2011 kisakalenteriin ;)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *