"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pitkä odotus palkitaan – Sentteri aukeaa lauantaina 15.5. klo 12:00.

17.5.2021 10:41

Lämmin kiitos teille kaikille kärsivällisyydestä, jotta rakas ratamme sai rauhassa kuivua, ja on valmiina ottamaan vastaan runsaslukuiset lajin harrastajat. Radalla on tehty kevään mittaan hartiavoimin työtä ja on ilo todeta, että se todella näkyy!

Tampereen frisbeegolfkeskus avataan kaikkien harrastajien vapaaseen käyttöön jälleen LAUANTAINA 15.5 klo. 12:00.

Kuitenkin, radan perusparannustyö on edelleen käynnissä ja tästä aiheutuu muutama huomio radan käyttöön:

  • Rata avataan lauantaina käyttöön 26-väyläisenä . Väylä #17 on tasattu ja kylvetty nurmelle, joten se on SULJETTU. Väylän #16 jälkeen siirrytään suoraan väylälle #18, eli ensimmäiselle uudelle par 5-väylälle.
  • Uusien par 5-väylien, eli väylien #18 ja #19 välittömässä läheisyydessä kulkee suosittu ulkoilureitti. Poluille tullaan lisäämään varoituksia frisbeegolfradasta ja polkuja tullaan kääntämään kauemmas väylistä, mutta ollaan silti tarkkana. Jokainen on vastuussa omasta heitostaan.
  • Radalle on lisätty soittokelloja väylille #3, #5, #12, #15 ja #23. Soittakaa kelloja ohittaessanne ne, jotta takana tulevat tietävät väylän olevan heitolle vapaa.
  • Väylät #2, #10, #22, #23 ja #24 on lyhennetty perusparannuksen vuoksi. Annetaan nurmen kasvaa ja jätetään selvästi muokatut kohdat tallaamatta.

Ja lopuksi vielä nöyrä pyyntö: Pidetäänhän yhdessä tämä rata sen ansaitsemassa kunnossa?

Hyviä heittoja!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *