"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Hallitseva maailmanmestari Paul McBeth vahvisti osallistumisensa uudelle Disc Golf World Tourille

9.10.2015 16:11

Maailman ranking-tilastoja hallitseva Paul McBeth on vahvistanut osallistumisensa frisbeegolfin maailmankiertueelle, Disc Gof World Tourille (DGWT). Nelinkertainen maailmanmestari on innoissaan uudesta kiertueesta. Kiertueen kaupallisia oikeuksia hallinnoiva Spin18 Oy ja McBeth pääsivät sopimukseen yhteistyöstä. Paul McBeth tulee toimimaan yhtenä DGWT-kiertueen Brand Ambassadorina ja luonnollisesti McBeth osallistuu kaikkiin kiertueen osakilpailuihin.

Sitoutumalla uudelle kiertueelle McBeth joutuu priorisoimaan kilpailukalenteriaan ja jättämään väliin joitakin kilpailuja Yhdysvalloissa, mutta DGWT tarjoaa uusia mahdollisuuksia. ”Lajin tulee kasvaa ja kansainväliset tapahtumat ovat mielestäni paras keino tähän. Moni huippupelaaja tulee jo nyt Euroopasta ja tällä alueella onkin valtava potentiaali kasvattaa uusia tulevaisuuden tähtipelaajia ja edistää upeaa lajiamme. Kiertue tarjoaa uusille tähdille erinomaisen ponnistuslaudan.” sanoo McBeth. ”Odotan innolla Tšekin ja Viron kilpailuja. Uudet aluevaltaukset ovat aina jännittäviä.

McBeth ymmärtää oman ja muiden tähtipelaajien suuren roolin lajin edistämisessä. ”Minä ja muut huippupelaajat tulemme käyttämään aikaamme tapahtumien promoamiseen. Nämä voivat olla fanitapaamisia, haastatteluja, sekä muita esiintymisiä. Nämä kuuluvat meidän ammattiimme ja meillä onkin yhä suurempi rooli ja vastuu kiertueen myötä. Pelaajina meidän on oltava ammattimaisia, niin radoilla kuin niiden ulkopuolella. Kiertueen myötä meille aukeaa uusia mahdollisuuksia.” kertoo McBeth.

Disc Golf World Tourin tavoitteena on tarjota yleisölle laadukkaita frisbeegolfelämyksiä sekä paikan päällä että sähköisissä medioissa.

Uusi kiertue alkaa itseoikeutetusti maaliskuussa 2016 Yhdysvaltojen Kaliforniasta ja päättyy Rock Hillissä, Etelä-Carolinassa, lokakuussa järjestettävään mestaruuskilpailuun. Kiertueeseen kuuluu kaudella 2016 yhteensä 6 osakilpailua neljässä maassa. Tulevina vuosina kiertueelle otetaan uusia osakilpailuja ja laajuutta on tarkoitus kasvattaa.

Lisätietoja kiertueen verkkosivuilla: www.discgolfworldtour.com


0 kommenttia:

Jätä kommentti