"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

FGR päivittyi: Kirjaudu facebook-tunnuksillasi!

25.2.2015 12:58

Nyt voit luoda profiilin ja kirjautua frisbeegolfradat.fi-sivustolle facebook-tunnuksillasi! Profiilin luonti onnistuu kätevästi ja tämän jälkeen kirjaudut sivustolle näppärästi yhdellä klikkauksella, kunhan olet jo kirjautuneena facebookiin samalla selaimella.

Mikäli sinulla on jo käyttäjätunnus fgr:ssä, voit hyödyntä uutta facebook-kirjautumisominaisuutta myös sillä kirjautumiseen. Tämän edellytyksenä on saman sähköpostiosoitteen käyttö kummassakin palvelussa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että facebook-tilisi ensisijainen sähköpostiosoite on oltava sama, jota käytit fgr-profiilisi luontiin. Tällöin sinun tarvitsee vain kirjautua frisbeegolfradat.fi-sivustolle facebook-kirjautumista käyttäen ja hyväksyä ehdot kertaalleen. Jatkossa kirjaudut sivustolle vain yhdellä klikkauksella. Valitettavasti profiilin luonnin yhteydessä käytettyä sähköpostiosoitetta ei enää jälkikäteen pysty vaihtamaan ainakaan tällä hetkellä.

Uusien käyttäjien, jotka haluavat käyttää facebook-kirjautumista, kannattaa luoda fgr-profiili suoraan facebook-kirjautumisen kautta, jos he haluavat hyödyntää tätä ominaisuutta.

Päivityksen yhteydessä tehtiin myös monia muita pienimuotoisia parannuksia sivuston käytettävyyteen liittyen käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.


0 kommenttia:

Jätä kommentti