"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

9 uutta rataa!

19.9.2014 15:51

Syksy saapuu hiljalleen ja päivänvalo vähenee, mutta uusia ratoja rakennetaan tasaiseen tahtiin. Nyt on aika aloittaa tämän vuoden loppukiri ratabongauksessa vielä kun valoakin riittää. Tässä tuoreimmat lisäykset FGR:ään:

Keljonkangas DiscGolfPark on monipuolinen 9-väyläinen rata Jyväskylän Keljonkankaalla. 9 väylän joukossa on peräti kolme par-4-väylää, mikä on Suomessa hyvin harvinaista.

Maaninka DiscGolfParkin väylät vaihtelevat metsäväylistä puistoväyliin. Väylien pituudet ovat sadan metrin molemmin puolin ja ne tarjoavat mukavan 9-väyläisen kokonaisuuden.

Lossisaari DiscGolfPark on mielenkiintoinen metsärata, jossa vesi ja puut tuovat mukavasti haastetta pelaamiseen.

Loppi DiscGolfPark sijaitsee Isokorkean alueella, koulukeskuksen läheisyydessä. Rata soveltuu mainiosti myös aloittelijoille, ja löytyy radalta yksi yli 200 metrinen par4 väyläkin.

Lehtomäen frisbeegolfrata sijaitsee Siikalatvan kunnan Pulkkilan keskuksen läheisyydessä. Rata on rakennettu 2013 ja pelattavaa on kymmenen väylän verran.

Kanavan frisbeegolf on Joroisten kunnan ylläpitämä 9-väyläinen metsärata, jossa korkeuserot tarjoavat haasteita pelaajille.

SaimaaHoliday DiscGolfPark on Lomakeskus Järvisydämen lähimaastossa sijaitseva maksullinen metsärata. Rata soveltuu ensikertalaisille sekä aktiiviharrastajille.

Hutsin frisbeegolfrata on Kiteen Hutsissa sijaitsevan urheilukeskuksen maastoon perustettu 9-väyläinen frisbeegolfrata. Tämä rata kannattaa käydä bongaamassa ennen lumen tuloa, sillä hiihtokauden ollessa käynnissä frisbeegolfin pelaaminen on radalla kielletty.

Roution frisbeegolfrata sijaitsee Roution koulun ja nuorisotalon välisellä alueella kuntopolun varrella. Väyläpituuksien puolesta tämä rata soveltuu hyvin aloittelijoille ja myös perheen pienimmille harrastajille.


2 kommenttia:

Ville Lapinmäki | 17:58 19.09.2014

Kuulostaa suunnitelmalta, varsinkin kun vähän tuntuu siltä et firma ois menos konkkaan.

Mikko Setälä | 17:23 19.09.2014

Uutta rataa tulee vielä syyskuussakin nopeempaan tahtiin kun ehtii pelaan... Sapattivuosi, asuntoauto ja kaikki Suomen radat yhden kesän aikana, olisko mitään?

Jätä kommentti