"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lidl yhteistyökumppanina frisbeegolfin European Open-turnauksessa

17.7.2015 14:03

Lidl Suomi Ky toimii European Open-turnauksen  virallisena yhteistyökumppanina. ”Luonnollisesti haluamme olla mukana suositussa ja nuorekkaassa lajissa. Lisäksi Sportyfeel-tuotteemme tukevat hyvin lajin harrastajien tarpeita. Kierroksen aikana on hyvä pitää energiatasot oikealla tasolla tuotteillamme, jotka mahtuvat hyvin kiekkokassiin.” kertoo Lidl Suomen kaupallinen johtaja Timo Hansio.

Hallitseva pituusheiton Maailmanmestari (262 metriä) ja Euroopan korkeimmalle reitattu ammattilaispelaaja, Saksan Simon Lizotte tutustui tuotteisiin Nokialla. ”Radalla päivät ovat pitkiä ja usein ruokahuolto jää heikoksi. Sportyfeelistä sai energiaa juuri sopivasti. Suosikkimakuni on ehdottomasti vanilja, se ei ole liian makea.

European Open 2015 käynnistyi keskiviikkona joukkuekilpailulla Eurooppa vs. USA, jolloin maailman parhaita frisbeegolfareita oli tullut kannustamaan yli 2000 henkeä. Sunnuntain finaaliin odotetaan yli 4000 katsojaa. Tapahtuman finaalikierros sunnuntaina huipentuu myös suoraan lähetykseen YLE2-kanavalla alkaen kello 15.10.

Lisätietoja
Lidl
European Open 2015

Kuva: Innova Champion Europe.


0 kommenttia:

Jätä kommentti