"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

DGP-kävijälaskuri tarjoaa ratakohtaisesti arvokasta live-dataa

1.6.2021 11:41

Frisbeegolfin räjähdysmäinen kasvu on saanut monet suurempien kaupunkien frisbeegolfradat ruuhkautumaan. Ratojen ruuhkautuminen on varmasti aiheuttanut miltei jokaiselle pientä päänvaivaa ja se vaikuttaa jokapäiväiseen päätöksentekoon radan valinnan osalta. Tämä on yksi niistä syistä, joiden takia DiscGolfPark-kävijälaskuri syntyi. Kävijälaskuri auttaa harrastajia välttämään kaikkein ruuhkaisimpia ratoja reaaliaikaisen live-datan avulla! Enää ei siis tarvitse arpoa, muuttuuko muuten sujuva frisbeegolfkierros tökkivän hitaaksi odotteluksi radan ihmispaljouden takia.

Kävijälaskurista on myös hyötyä kaupungille, sillä datan avulla voidaan todentaa liikuntapaikkainvestointien kannattavuus. Kävijälaskurin avulla voidaan arvioida alueittain ja dataan nojaten, olisiko uusille radoille tarvetta. Tämä konsepti on äärimmäisen hyödyllinen meille kaikille, aina tavallisista harrastajista ratamestareihin sekä kaupunkien päättäjiin asti.

Kävijälaskureiden palvelua ja toiminnallisuuksia kehitetään viiden kuukauden mittaisen pilottivaiheen aikana ja sen jälkeen. Syyskuun lopussa päättyvään pilottihankkeeseen osallistuvat Ahvenanmaa, Espoo, Nokia ja Tampere. Tavoitteena on levittää kävijälaskureita frisbeegolfradoille mahdollisimman laajalti ympäri maailman. Tällä hetkellä hankkeessa olevien ratojen laskurit sekä niiden esittämää dataa pääset seuraamaan osoitteesta: fgr.live


0 kommenttia:

Jätä kommentti